Θρίλερ για την πρόκριση στο Final 4

Τελευταία αγωνιστική Road to Legends eSports CUP απόψε για την 3η και τελευταία σεζόν 11vs11 στο FIFA19. 

Παρακολουθήστε την ζωντανή μετάδοση των αγώνων με Έλληνες σχολιαστές από το επίσημο κανάλι της διοργάνωσης στο Youtube. VGL eSports Channel

23:00 Trivellato Vs AEK eSports
23:30 Valyrian Dragons Vs Fifahellas 
 

Το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το Final 4 του RTL eSports CUP για το VGL. 

Σαββατο ημιτελικά και ΚΥΡΙΑΚΗ τελικοί. 
Οι νικητές θα κριθούν σε Δύο αγώνες εντός και εκτός έδρας όπου μετράει η διαφορά τερμάτων. 

 

Με εξαίρεση το ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ πολλά είναι τα πιθανά σενάρια πρόκρισης για Gamespace (18 βαθμοί), Fifahellas (17 βαθμοί), Trivellato (17 βαθμοί), Valyrian (16 βαθμοί). 

 

GAMESPACE 
Οι πρωταθλητές Gamespace έχουν τον πρώτο λόγο αλλά χρειάζονται μόνο νίκη απέναντι στους Greek thug οι οποίοι θα τα δώσουν όλα για να κόψουν βαθμούς από τους πρωταθλητες όπου ακόμα και με ισοπαλια μπορεί να μείνουν εκτός. 
Εάν λοιπόν οι πρωταθλητές δεν κερδίσουν σήμερα τότε με οποιαδήποτε νίκη στο ντέρμπι ανάμεσα σε Fifa Hellas και Valyrian και νίκη του Trivellato κόντρα στην ΑΕΚ μένουν εκτός του Final 4.


FIFA HELLAS 
Η FIFA Hellas θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να περάσει αλλά της αρκεί και η ισοπαλία αλλά μόνο σε περίπτωση που το Trivellato χάσει από την ΑΕΚ. 


TRIVELLATO 
Το Trivellato θέλει οπωσδήποτε μόνο τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ ανεξάρτητα το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα ανάμεσα σε FIFA Hellas και Valyrian.
Να σημειώσουμε εδω πως σε περίπτωση ισοπαλίας με την ΑΕΚ και ισοπαλία στο ντέρμπι θα ισοβαθμούν με την FIFA Hellas αλλά την πρόκριση θα πάρει η Hellas λόγω καλύτερου συντελεστή τερμάτων.
Μέχρι πριν από τα σημερινά παιχνίδια η Fifa Hellas είναι στο +6 ενώ το Trivellato στο +5
Σε περίπτωση ισοβαθμίας και στον συντελεστή τερμάτων προκρίνεται η ομάδα που σημείωσε τα περισσότερα γκολ. 

 

VALYRIAN DRAGONS 
Τέλος η Valyrian Dragons είναι η μοναδική ομάδα που χρειάζεται μόνο τη νίκη για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης και αυτό δεν αρκεί γιατί θέλει είτε να έρθει ισοπαλία είτε να χάσει το Trivellato είτε να έρθει ισοπαλία η να χάσει η GAMESPACE.

 

Όλα θα κριθούν στους αποψινους αγώνες που μπορείτε να παρακολουθήσετε από το κανάλι VGL eSports της διοργάνωσης στο Youtube στις 23:00.

Comments on Θρίλερ για την πρόκριση στο Final 4

Be the first to comment
Please login to comment
Copyright © 2020 VGL eSports All Right Reserved
Register
Remember Me
Forgot password

person

Login