ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι κανόνες που έχει ορίσει η εταιρεία VGL eSports έχουν ως σκοπό την διατήρηση της αγωνιστικής ποιότητας και του επιπέδου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η μη τήρηση των κανονισμών δύναται να οδηγήσει στις ποινές που αναγράφονται στο βιλβλιο κανονισμών είτε σε αποκλεισμό παικτών και μελών απο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και των πρωταθλημάτων που διεξάγει η εταιρεία.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ

2.1. Υποβολές Παραπόνων / Αναφορές κατά των κανόνων

Σε περίπτωση παραβίασης κανόνα θα πρέπει να ακολουθούνται οι παρακάτω διαδικασίες για να θεωρηθεί έγκυρη η αναφορά:

a) Όταν παραβιάζεται οποιοσδήποτε κανόνας πριν απο την έναρξη του αγώνα:
Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ πρέπει ο αγώνας να ξεκινήσει.Bεβαιωθείτε οτι έχετε λάβει βίντεο η φωτογραφίες ως αποδεικτικό υλικό της παράβασης. Στη συνέχεια, αποχωρήστε  και υποβάλετε την αναφορά μέσω Ticket System στο Website και ειδοποιήστε ένα μέλος του προσωπικού του πρωταθλήματος ΑΜΕΣΑ μέσω του Discord ή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media).

b) Όταν παραβιάζεται οποιοσδήποτε κανόνας κατα την διάρκεια του αγώνα:
Καταγράψτε την παράβαση, ολοκληρώστε τον αγώνα, υποβάλετε την αναφορά μέσω Ticket System στο Website και ειδοποιήστε ένα μέλος του προσωπικού του πρωταθλήματος ΑΜΕΣΑ μέσω του Discord ή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media) εντός 2 ωρών μετά την λήξη του αγώνα. Μετά το πέρας των 2 ωρών η αναφορά ΔΕΝ θεωρείται έγκυρη.

Η αποστολή των στοιχείων της παράβασης πρέπει να γίνεται ΜΟΝΟ απο τον προπονητή της ομάδας προς τους αρμόδιους του πρωταθλήματος και ΟΧΙ προς στην αντίπαλη ομάδα.
Οι αποφάσεις λαμβάνονται μόνο απο τους αρμόδιους της διοργάνωσης και οχι απο τις ομάδες. Σε καμία περίπτωση οι ομάδες δεν έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν την επανέναρξη αγώνα.Σε αυτή την περίπτωση και οι 2 ομάδες τιμωρούνται με αφαίρεση βαθμών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διευθετήσουμε το θέμα επίσημα και άμεσα. 

Χρησιμοποιήστε το Ticket System το οποίο επικοινωνεί απευθείας με τους διαχειριστές του πρωταθλήματος.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

3.1. Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής Ομάδας

3.1.1 ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΜΑΔΩΝ

 • Η ομάδες με την δήλωση συμμετοχης στα πρωταθλήματα αποδέχονται τους Επίσημους Κανονισμούς και την μέθοδο διεξαγωγής καθώς και τους κανόνισμους συμπεριφοράς στην κοινότητα που ορίζει η εταιρεία VGL eSports στο επίσημο βιβλίο κανονισμών και οφείλουν να τους ακολουθούν.

 • Όλες οι ομάδες οφείλουν να διαθέτουν Επίσημο κανάλι στην πλατφόρμα του Youtube όπου θα καταγράφουν τα στατιστικά και θα γίνονται οι ζωντανές αναμεταδόσεις των αγώνων.

 • Όλες οι ομάδες οφείλουν να έχουν την δυνατότητα ζωνανής αναμετάδοσης του αγώνα στην πλατφόρμα του Youtube σε ελάχιστη ανάλυση 720p για το πρόγραμμα των ζωντανών μεταδόσεων του πρωταθλήματος βάση προγράμματος.

 • Αθλητικά σωματία , εταιρείες , οργανισμοί οφείλουν να υπογράψουν συμβόλαιο με τους όρους και τις προϋποθέσεις με την διοργανώτρια αρχή VGL eSports για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.

========================================================================================

3.1.2 ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΜΑΔΩΝ

α) Συμμετοχή ομάδας
Το βασικό πακέτο εισόδου ομάδας στην κοστίζει .....€ και περιέχει τα παρακάτω

 • Είσοδος της ομάδας στο επαγγελματικό πρωτάθλημα (...€)
 • Δελτίο προπονητή (...€)
 • ... δελτία παικτών (....*....€=....€)
*Η ομάδα εφόσον επιθυμεί ....  παίκτες στο ρόστερ της έχει το δικαίωμα αναβάθμισης πακέτου για την προσθήκη .......(....) δελτίων παικτών  (...*...€=....€)

========================================================================================

3.1.3 ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΟΡΙΟ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

 • Η Κάθε ομάδα βάση κανονισμών οφείλει να έχει το λιγότερο επτά (7) παίκτες δηλωμένους στο Roster της για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, ο μέγιστος αριθμός παικτών σε Roster ομάδας είναι Δέκα (10) μαζί με τον προπονητή.

 • Εάν κάποια ομάδα έχει γεμάτο Roster και θέλει να κάνει προσθήκη νέου παίκτη, πρέπει να αφήσει ελεύθερο παίκτη στους Free agent , το οποίο επιτρέπεται ΜΟΝΟ κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περίοδου στα μέσα της σεζον για να υπάρξει κενός χώρος στο Roster.

 • Η προσθήκη νέων παικτών εφόσον ο παίκτης ΔΕΝ ειναι δηλωμένος σε άλλη ομάδα επιτρέπεται καθ' όλη την διάρκεια της σεζον εκτός των τελευταίων δέκα (....) αγωνιστικών.

========================================================================================

3.1.4 ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

 • ΜΟΝΟ οι εγγεγραμένοι παίκτες στο VGL Website οι οποίοι έχουν δεχθεί πρόσκληση και είναι μέλη του Roster μίας ομάδας μπορούν να συμμετέχουν σε αγώνα της σεζόν.

 • Ο κάθε παίκτης δικαιούται να έχει έναν επίσημα δηλωμένο λογαριασμό και να αγωνίζεται με το προσωπικό του PSN ID.

 • Απαγορεύεται αυστηρά παίκτες να αγωνίζονται με δέυτερους λογαριασμούς είτε λογαριασμούς άλλων παικτών. Σε αυτη την περίπτωση τιμωρείται ο παίκτης, η ομάδα και ο προπονητής με αποκλεισμό απο την σεζον ή μόνιμο αποκλεισμό απο την διοργάνωση μετά την εξέταση της περίπτωσης και τον αποδεικτικών στοιχείων απο τους διαχειρηστές του πρωταθλήματος.

========================================================================================

3.1.5 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ SOCIAL MEDIA

Η ομάδα υποχρεούται να έχει παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social media) ,  να προωθεί και να δημοσιεύει για την πορεία της ομάδας αλλα και την διοργάνωση με συγκεκριμένες αναφορές και εικονικό υλικό (Tag / Hashtag/ Logos) που ορίζει η διοργάνωση στα Guidelines των πρωταθλημάτων.

======================================================================================== 

3.1.6 ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ

 • Μόνο σε περίπτωση συμβολαίου με την διοργανώτρια αρχή επιτρέπεται η χρήση λογοτύπων και ονομάτων επαγγελματικών ομάδων, αθλητικών σωματείων και εταιρειών.
 • Οι ερασιτεχνικές ομάδες υποχρεούνται να χρησιμοποιούν δικά τους λογότυπα και ονόματα για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.
3.2. Όροι και Προϋποθέσεις συμβολαίων παικτών

Μέθοδος προσθήκης νέου παίκτη 
Η αποστολή πρόσκλησης για την προσθήκη ελεύθερου παίκτη (Free Agent) ή μεταγραφής παίκτη στην μεταγραφική περίοδο γίνεται στο Panel διαχείρισης της ομάδας μέσω του προσωπικού προφιλ του προπονητή (της ομάδας)  στην κατηγορία (tab) TRANSFERS του VGL.

Η αποδοχή πρόσκλησης για την προσθήκη ελεύθερου παίκτη (Free Agent) ή μεταγραφής παίκτη στην μεταγραφική περίοδο γίνεται μέσω του προσωπικού προφιλ του παίκτη στην κατηγορία TRANSFERS του VGL.

=============================================================
Όροι και προϋποθέσεις συμβολαίου παίκτη
Με την αποδοχή πρόσκλησης στο ροστερ μιας ομάδας ο παίκτης συμφωνεί με τους όρους και προυποθέσεις του συμβολαίου.

 • Τα δικαιώματα του παίκτη τα έχει η ομάδα για μία (1) σεζόν.
 • Ο παίκτης δέν εχει την δυνατότητα να σπασεί το συμβόλαιο του
 • Ο παίκτης δεν εχει την δυνατότητα να πάρει μεταγραφή χωρίς την έγκριση του προπονητή της ομάδας.
 • Ο προπονητής της ομάδας έχει το κάθε δικαίωμα να επιλέξει ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα αγωνιστούν στους αγώνες του πρωταθλήματος .

=============================================================
Προσθήκη ελεύθερου παίκτη 
Σε περίπτωση που ο προπονητής θέλει να προσθέσει στο ροστερ της ομάδας νέο παίκτη όπου δεν έχει συμβόλαιο με κάποια ομάδα του VGL στην συγκεκριμένη σεζον (Free Agent),  επιτρέπεται καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν εκτός των τελευταίων .... αγωνιστικών και εφόσον υπάρχει ελέυθερος χώρος στο Roster.


*Μετά την δημιουργία eSport προφίλ του παικτη στο website ο Προπονητής πρέπει να ολοκληρώσει την ενέργεια αυτη και ο παίκτης να επιβεβαιώσει στο  προσωπικο του προφιλ.

Σπάσιμο συμβολαίου / Απελευθέρωση παίκτη
Απελευθέρωση "σπάσιμο" συμβολαίου μπορεί να γίνει πρίν την έναρξη της σεζον είτε στα μέσα της σεζόν κατά την διάρκεια των μεταγραφών διάρκειας απο τον προπονητή ρίχνοντας την αξία του παίκτη στα 2/3.


Μεταγραφή παίκτη 
O προπονητής έχει δικαίωμα για μεταγραφές παικτών πρίν την έναρξη της σεζον είτε στην μεταγραφική περίοδο διάρκειας 10 ημερών εφόσον συμφωνούν οι 2 Manager και ο παίκτης διατηρώντας έτσι την αξια του παίκτη ως έχει.
*Σε περίπτωση συμβολαίου παίκτη (ιδιωτικό συμφωνητικό) με την ομάδα τηρούνται οι συγκερκιμένοι όροι απο την διοργανώτρια αρχή VGL eSports όσο αφορά την διάρκεια του συμβολαίου.


*Οι παίκτες που αποτυγχάνουν ή αρνούνται να παρευρεθούν στους αγώνες παρ ότι έχουν δηλωθεί στο Roster της ομάδας τους επίσημα, υπόκεινται σε απαγορεύσεις ανά σεζόν ή ακόμα και μόνιμη απαγόρευση εφόσον η ομάδα ή ο προπονητής αναφέρουν το περιστατικό στην VGL μέσω του Ticket System. Ο κάθε παίκτης αναμένεται να εμφανιστεί και να αγωνιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

3.3. Χρηματικό έπαθλο

3.3.1 Ορισμός και τρόπος διαμοιρασμού χρηματικού επάθλου 

Πρίν απο την έναρξη της κάθε περιόδου (season) ανακοινώνεται επίσημα απο την διοργάνωση το συνολικό ποσό του χρηματικού επάθλου για κάθε κατηγορία και ο τρόπος διαμοιρασμού ανάλογα την τελική κατάταξη των ομάδων.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΕΣ

4.1. Πρόγραμμα Αγώνων Σεζόν
4.1.1 Προγραμματισμός Αγώνων 
 • Οι ομάδες οφείλουν να βρίσκονται σε ετοιμότητα “Lobby” 15 λεπτά πριν την προκαθορισμένη έναρξη του αγώνα.
 • Οι ομάδες έχουν δικαίωμα να επιλέξουν την ώρα έναρξης του αγώνα στο χρονικό περιθώριο μεταξύ 21:00 έως και ως την ώρα που θα έχει ορίσει Η VGL eSports στο επίσημο πρόγραμμα ύστερα απο συνεννόηση με τον αντίπαλο.
 • Οι ομάδες οφείλουν να ενημερώσουν την διοργάνωση έως τις 19:00 την ίδια ημέρα του αγώνα για την επιλογή ώρας.
 • Σε περίπτωση που δεν συμφωνούν οι δύο ομάδες στην επιλογή ώρας ο αγώνας θα ξεκινήσει την ώρα που θα έχει ορίσει Η VGL eSports στο επίσημο πρόγραμμα με χρονικό όριο από 22:00 έως και 23:30.
 • Η επιλογή ώρας ΔΕΝ ισχύει για τους αγώνες που επιλέγει η VGL δείξει σε ζωντανή αναμετάδοση οι οποίοι αγώνες θα πρέπει να ακολουθούν το επίσημο πρόγραμμα. 
 • Σε περίπτωση που η ομάδα ΔΕΝ βρίσκεται την ακριβή ώρα του αγώνα σε θέση να αγωνιστεί χάνει τον αγώνα στα χαρτιά και της αφαιρείται 1 βαθμός απο την γενική βαθμολογία .
 • Οι ομάδες οφείλουν να ενημερώσουν την διοργάνωση και τον αντίπαλο για οποιοδήποτε πρόβλημα πριν την έναρξη του αγώνα.
 • Οι ομάδες οφείλουν σε περιπτώσεις κατά των κανόνων να το αποδεικνύουν στους διαχειριστές με Screen shot ή Βίντεο.

 

*Η διοργανώτρια αρχη VGL εχει κάθε δικαίωμα να δώσει παράταση ,να αναβάλει είτε να ορίσει επανάληψη σε αγώνες όταν το κρίνει αναγκαίο. 

4.2. Κανόνες Αγώνα | Ποινές

4.2.1 ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ

 • Ελάχιστη συμμετοχή παικτών στον αγώνα Πέντε (5)

========================================================================================

4.2.2 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ

1. Το roster κάθε ομάδας θα πρέπει να αποτελείται από 5 έως 9 άτομα. Περιορισμός στην δήλωση μη-Ελλήνων παικτών δεν υπάρχει, παρόλα αυτά σε κάθε αγώνα επιτρέπεται η συμμετοχή έως και 2 ξένων παικτών (3 Έλληνες minimum, 2 ξένοι maximum σε κάθε αρχική πεντάδα). Για λόγους διαφάνειας λοιπόν, όλες οι ομάδες ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ πριν από κάθε αγώνα να στέλνουν invite στο party τους στους σχολιαστές του αγώνα ή στα άτομα που θα τους οριστεί η συγκεκριμένη αρμοδιότητα , οι οποίοι μπορούν να μπουν οποιαδήποτε στιγμή, ώστε να ελέγξουν την τήρηση του ανωτέρω κανόνα.


 2. Η συμμετοχή του κάθε παίκτη στο πρωτάθλημα θα πρέπει να επικυρώνεται μέσω της δήλωσής του στο site της VGL, στην ομάδα που είναι μέλος.

 3. Οι 2 ομάδες του κάθε αγώνα θα πρέπει να έρχονται σε επικοινωνία, ώστε να μπορεί τουλάχιστον ένα άτομο να κάνει stream το μεταξύ τους παιχνίδι. 

 4. Πριν από κάθε αγώνα, ο κάθε παίκτης θα πρέπει να κάνει save ένα video clip στο οποίο θα φαίνεται η κάρτα του παίκτη του. Δηλαδή, θα πρέπει να φαίνονται τα attributes, τα badges και τα tendencies. Το βίντεο αυτό θα πρέπει να παραμείνει αποθηκευμένο από κάθε παίκτη για έως και 48 ώρες μετά τον κάθε αγώνα. Ο κανόνας αυτός έχει παρθεί λόγω του tendency glitch, με το οποίο ο καθένας μπορεί να «πειράξει» τις τάσεις του παίκτη του (κάρφωμα σε κάθε drive, μόνιμη επιτυχία σε alley-oops κλπ). Σε περίπτωση που μία ομάδα ζητήσει το βίντεο αυτό από παίκτη-ες της αντίπαλης ομάδας και αυτός-οί αρνούνται να το δείξει-ουν, η αντίπαλη ομάδα αποκλείεται από τη συνέχεια της διοργάνωσης. 

 5. Αν ένας παίκτης έχει αποσυνδέσεις λόγω προβλήματος με το internet στα πρώτα 2 λεπτά του αγώνα, τότε το παιχνίδι λαμβάνει χώρα ξανά από την αρχή. Αν προκύψει το disconnect στα μέσα του παιχνιδιού, τότε οι συμπαίκτες του user αυτού θα πρέπει να κάνουν quit μέσα στα επόμενα 30 δευτερόλεπτα, ώστε να παιχτεί ο αγώνας από το  σημείο που σταμάτησε, με την ίδια διαφορά πόντων και τον ίδιο χρόνο να   απομένουν. 

 6. Η κάθε ομάδα μπορεί να χρησιμοποιήσει ό,τι lineup εκείνη επιθυμεί, πέραν των   περιπτώσεων που παρατηρείται κατάχρηση θέσεων, όπως για παράδειγμα 5 Point   Guards ή 5 Centers στην ίδια πεντάδα.

 7. Σε περίπτωση rage quit είναι πιθανό να απομακρυνθείτε από τη διοργάνωση.

 8. Οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα πρέπει να τηρούνται από όλες τις ομάδες.   Ορισμένοι από τους αγώνες κάθε αγωνιστικής θα μεταδίδονται μέσω του καναλιού της  VGL στο YouTube, συνεπώς απαιτείται ακρίβεια και συμμόρφωση με το πρόγραμμα   αγώνων.

 9. Οι λογαριασμοί χρηστών στην κονσόλα του PS4 είναι προσωπικοί. Για το λόγο   αυτό, απαγορεύεται ο διαμοιρασμός λογαριασμών με τρίτους. Το ίδιο ισχύει για τους   λογαριασμούς χρηστών στον ιστότοπο της VGL.

 10. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το “between the legs glitch”, με το οποίο ο χειριστής της μπάλας   είναι αδύνατο να χάσει την μπάλα από τα χέρια. Η χρήση του μπορεί να οδηγήσει σε   αποχώρηση από τη διοργάνωση.

 11. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η κατάχρηση του fadeaway από κοντινή απόσταση, όταν το   επιχειρούν οι ball handlers κάθε ομάδας. Αυτός ο κανόνας μπαίνει, καθώς η   συγκεκριμένη κίνηση έχει αποδειχτεί ότι έχει πολύ μεγάλα ποσοστά επιτυχίας και δεν  μπορεί να αμυνθεί.


========================================================================================

 • Η VGL βάση της προσαρμογής των αναβαθμίσεων των παιχνιδιών έχει δικαίωμα προσθήκης νέων κανόνων κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος οσο αφορά το Gameplay.
 • Η VGL εχει κάθε δικαίωμα να δώσει παράταση ,να αναβάλει είτε να ορίσει επανάληψη σε αγώνες όταν το κρίνει αναγκαίο. 
 • Η VGL eSports έχει κάθε δικαίωμα να προσαρμόσει τις ποινές μετά τον έλεγχο των αποδεικτικών στοιχείων και της κρισιμότητας της παράβασης.
 • Ο Προπονητής και ο Manager είναι υπεύθυνος για την συμπεριφορά των παικτών της ομάδας εντός και εκτός αγώνα.
  Η VGL έχει το κάθε δικαίωμα μετά τον έλεγχο αποδεικτικών στοιχείων προειδοποίησης , αποβολής ή τιμωρίας αγωνιστικών είτε σε παίκτες είτε σε προπονητές σε περίπτωση που κρίνει ότι υπάρχει πρόβλημα συμπεριφοράς η δημόσιας προσβολής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αφορούν την διοργάνωση. 

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Για την διατήρηση της ποιότητας των πρωταθλημάτων Η VGL eSports έχει δημιουργήσει ηλεκτρονικό βιβλίο προειδοποιήσεων για συγκεκριμένες παραβατικές ενέργειες ομάδων και παικτών στο οποίο υπάρχει κοινή πρόσβαση.
Στο συγκεκριμένο ηλεκτρονικό βιβλίο καταγράφονται οι ενέργειες των ομάδων και των παικτών κατά των κανονισμών του πρωταθλήματος με λεπτομερή περιγραφή ύστερα απο έλεχγο αποδεικτικών στοιχείων.

 • Οι ομάδες σε περίπτωση καταγραφής τριών (3) κόκκινων προειδοποιήσεων δέχονται ποινή αφαίρεσης ενός (-1) βαθμού απο τον βαθμολογικό πίνακα.
 • Οι παίκτες σε περίπτωση καταγραφής δύο (2) κόκκινων προειδοποιήσεων δέχονται ποινή αποκλεισμού για τις 2 επόμενες αγωνιστικές της τρέχουσα σεζον.

*Η VGL eSports έχει το κάθε δικάιωμα να πάρει απόφαση βάση της κρισιμότητας του αγώνα ή της παράβασης και να τιμωρήσει απευθείας ομάδες με ποινή και ήττα χωρίς καταγραφή προειδοποίησης.

Παράδειγμα : Αγώνας που κρίνει οποιαδήποτε πρόκριση 

*Η VGL eSports έχει το κάθε δικάιωμα αποκλεισμού ομάδας ή παίκτη απο κάθε διοργάνωση στην περίπτωση που επαναλαμβάνονται παραβατικές ενέργειες απο τους ίδιους και επηρεάζουν αρνητικά την εταιρεία και την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ

ΟΔΗΓΟΣ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Οι ομάδες οφείλουν να έχουν επίσημο κανάλι στην πλατφόρμα του Youtube όπου θα υπάρχει η δυνατότητα ζωντανής αναμετάδοσης των αγώνων βάση των επιλεγμένων ομάδων κάθε αγωνιστική για προγραμματος των εκπομπών.


ΟΔΗΓΙΕΣ

 • Κατόπιν συνεννόησης και οι 2 ομάδες οφείλουν να ορίζουν τουλάχιστον ένα άτομο το οποίο μπορεί να κάνει ζωντανή μετάδοση του παιχνιδιού.
 • Η ανάλυση του stream, θα πρέπει να είναι σε 720p. Παρόλα αυτά γνωρίζοντας τις δυσκολίες, μπορεί η μετάδοση να γίνει και σε ανάλυση 540p.
 • Μόλις ανοίξετε το Stream πρέπει να επιλέξετε unlisted απο τον υπολογιστή (οχι private αλλα unlisted) και να στείλετε τον σύνδεσμο στο ανάλογο τμήμα του Discord server του πρωταθλήματος.

MARKETING GUIDELINES

Οι ομάδες υποχρεούνται να έχουν ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social media) ,να προωθούν και να δημοσιεύουν αναρτήσεις για την πορεία της ομάδας και την διοργάνωση με εικονικό υλικό και συγκεκριμένες αναφορές (Tag / Hashtag/ Logos) που ορίζει η διοργάνωση στα Marketing Guidelines των πρωταθλημάτων.

 

ΟΔΗΓΟΣ
1. Δημοσίευσεις στα Social Media (Facebook , Instagram, twitter) απο 2 εως 4 ώρες πριν την έναρξη του κάθε αγώνα.

2. Σε κάθε δημοσίευση θα πρέπει να περιελαμβάνονται Hashtag #VGL, VGLesports #(oνομασία του τουρνουά).

3. Όταν στην δημοσίευση υπάρχει αναφορά της VGL θα πρέπει να γίνει και mention/tag @VGL.

4. Οι δημοσιεύσεις δεν θα πρέπει να έχουν πάνω απο 6 - 7 hashtags, και τα 3 είναι σχετικά με την διοργάνωση (#VGLeSports , #Proam, #NBA2k , #PS4)

5. Eφόσον μια ομάδα κάνει προώθηση δημοσίευσης "boost" καλό θα ηταν να ενημερώνεται η VGL για να τα προωθεί.

6. Οι ομάδες πρέπει να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και με την Διοργανώτρια αρχή μέσω κοινοποιήσεων, mentions, hashtags.

7. Πατήστε ΕΔΩ για να έχετε πρόσβαση στα λογότυπα των ομάδων και της διοργάνωσης VGL eSports.

Copyright © 2020 VGL eSports All Right Reserved
Register
Remember Me
Forgot password

person

Login