Με την σεζόν να κυλάει σαν νερό φτάσαμε κιόλας στον 5ο γύρο του κάλενταρι της VGL Elite, στο Le Castelet της Γαλλίας στην πίστα Paul Ricard την έδρα της Alpine. 
Νικητής  στο αγώνα μετά από έναν συγκλονιστικό και ανατρεπτικό αγώνα, καθώς μετά από 25 γύρους στεγνού αγώνα υπήρξε βροχή μόλις στους 2 τελευταίους γύρους, ο οδηγός του Πανδραμαϊκού Esports, Κωνσταντίνος Ελβανίδης, κατάφερε να αναρριχηθεί από την 9η θέση στο Grid, στο πρώτο σκαλί του βάθρου. 

ράφει ο Άγγελος Καλλιώρας 
Ακολουθεί συνέντευξη του Κωνσταντίνου Ελβανίδη:

Πως αισθάνεσαι για την 1η σου νίκη στην VGL Elite? 
‘’ Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Χρειαζόμουν αυτή την νίκη λόγω των κακών αποτελεσμάτων των προηγούμενων αγώνων’’

Η ψυχολογία σου μετά από την νίκη πρέπει να είναι στα ύψη! Θα σε δούμε εξίσου δυνατό και σε άλλες πίστες?
‘’ Ναι. Πιστεύω πως έχω την ταχύτητα να ξαναπρωταγωνιστήσω και στις πιστές που απομένουν’’


Ποια είναι η άποψη σου για την εγκατάλειψη του οδηγού του Ιονικού, Θοδωρή Σαμανίδη? Σε ωφέλησε καθόλου?
‘’ Αγωνιστικά όχι καθώς ο Θοδωρής είχε δεχτεί ποινή αλλά για την μάχη του πρωταθλήματος πιστεύω πως ναι καθώς ο συνδυασμός της εγκατάλειψης του Θοδωρή και της νίκης μου με βάζουν και έμενα στην εξίσωση του “αγώνα” που δίνουμε για την μάχη του πρωταθλήματος των οδηγών’’

Και τέλος πες μου για την ομάδα σου τον Πανδραμαικό, πως είναι το κλίμα εκεί? Έχετε καλές σχέσεις με τους συναθλητές σου από  τις άλλες κατηγορίες?
‘’ Στον Πανδραμαϊκό  αυτή την στιγμή επικρατεί πανηγυρικό κλίμα καθώς αυτή  την εβδομάδα καταφέραμε να πρωταγωνιστήσουμε στις 2 από τις 3 κατηγορίες, και γενικότερα το κλίμα είναι παρά πολύ καλό. Βεβαίως και έχω καλές σχέσεις με όλους τους οδηγούς ανεξαρτήτως κατηγορίας.’’

Σε ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε για τον χρόνο σου! Σου εύχομαι καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες και θα χαρώ πολύ να σου πάρω άλλη μία συνέντευξη στο μέλλον.
Τους αγώνες του Κωνσταντίνου μπορείτε να παρακολουθήσετε κάθε Παρασκευή στις 22:00 από το επίσημο κανάλι της VGL στο YouTube.

Leave a Reply

ARE YOU IN?

Subscribe to keep updated for the next News & Tournaments!