ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 
Πληροφορίες
Πρίν απο την έναρξη της κάθε σεζον οι Manager των ομάδων οφείλουν να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα για να στείλουν προσκλήσεις στους παίκτες που επιθυμούν να προσθέσουν στο ρόστερ της ομάδας . 

===================================================
Όροι και προϋποθέσεις συμβολαίου παίκτη
Με την αποδοχή πρόσκλησης στο ροστερ ομάδας ο παίκτης συμφωνεί με τους όρους και προυποθέσεις του συμβολαίου.
  • Τα αγωνιστικά δικαιώματα του παίκτη τα κατέχει η ομάδα για μία (1) σεζόν με δυνατότητα επέκτασης έως και τρείς (3) σεζον πάντα με την έγκριση του παίκτη και του προπονητή. 
  • Ο παίκτης δέν εχει την δυνατότητα να ακυρώσει "σπασεί" το συμβόλαιο του.
  • Ο παίκτης δεν εχει την δυνατότητα να πάρει μεταγραφή χωρίς την έγκριση του Manager της ομάδας.
  • Ο προπονητής της ομάδας έχει το κάθε δικαίωμα να επιλέξει ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα αγωνιστούν στους αγώνες του πρωταθλήματος.
  • Απελευθέρωση και μεταγραφές παικτών γίνονται στην μεταγραφική περίοδο.

    *Σε περίπτωση επέκτασης συμβολαίου παίκτης και προπονητλης θα πρέπει να εγκρίνουν μέσω Ticket system.

ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΟ ROSTER ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Βήμα 1ο

Ο μάναντζερ της ομάδας πρέπει να συνδεθεί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Website της VGL eSports και έπειτα να επιλέξει στην κατηγορία Team Manager το όνομα της ομάδας του.
Image

Βήμα 2ο

Στο πάνελ διαχείρησης της ομάδας 1.επιλέγουμε την τρέχουσα σεζον, 2. Το TAB Roster και γράφουμε το psn id των παικτών που θέλουμε να στείλουμε πρόσκληση πατώντας το κουμπί Invite. Έπειτα επιλέγουμε SAVE για να σταλθεί η πρόσκληση.

*Μπορούμε να στείλουμε Invite σε πολλούς παίκτες ταυτόχρονα. 

Image

Βήμα 3ο

Οι παίκτες πρέπει να αποδεχτούν την πρόσκληση πατώντας στο Link Accept που τους έχει σταλεί σε μήνυμα για να προστεθούν στο Roster της ομάδας.
Image

Έλεγχος προσκλήσεων

Στην λίστα με το Roster της ομάδας δίπλα απο το PSN ID των παικτών που στείλαμε πρόσκληση εμφανίζεται το  και όταν το αποδεχθούν την πρόσκληση εμφανίζεται το ✔️
Image
Image

Τελικός έλεγχος

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το όνομα φανέλας (kitname / Know as) του παίκτη στο FIFA πρέπει να είναι το επίθετο του παίκτη και να ταιριάζει με το Jersey Name που εχει δηλώσει ο παικτης στο προφίλ του στο VGL.
Χρησιμοποιούμε το όνομα φανέλας για να προσθέσουμε στατιστικά στον παίκτη. Σε περίπτωση οπου ο παικτης αλλάξει PSN ID ή Jersey Name πρεπει να ενημερώσει τους διαχειριστές αλλιώς χάνει τα στατιστικά του και η ομάδα δέχεται προειδοποίηση.
Image
Copyright © 2017 VGL eSports All Right Reserved. This website is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors.
Register
Remember Me
Forgot password