Φωτιά στους ομίλους της PHE

1η Μέρα (Φάση Ομίλων) 

Από την πρώτη κιόλας μέρα της διοργάνωσης, είδαμε τα φαβορί να εξασφαλίζουν το εισιτήριο για την φάση των 16. Τα παιχνίδια που έγιναν είχαν μεγάλο ενδιαφέρον ενώ δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις. Πάμε όμως να τα δούμε πιο αναλυτικά.

⚫Στο Group A ο ThePesCompany με 2 σερί νίκες απέναντι στον Marabona7 και Conduttorestrada κατάφερε από νωρίς να πάρει την πρόκριση για τα νοκ άουτ. Από την άλλη ο TSAK_00_GR προσπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Conduttorestrada αφήνοντάς τον στην 3η θέση.

⚫Στο Group B είχαμε την πρώτη έκπληξη καθώς στην αναμέτρηση μεταξύ Chrisfouego και Peponatos, επικράτησε με 4-0 ο Peponatos έχοντας στη συνέχεια το πρώτο λόγο για τη πρώτη θέση. Από την άλλη πλευρά ο FtiL86_HeRaKlion έκαμψε την αντίσταση του CoBen2012 με σκορ 4-1 ενώ με τον Peponatos ο αγώνας ήρθε ισοπαλία 2-2 εξασφαλίζοντας την καλύτερη 3η θέση και τον οδήγησε στην φάση των 16 μαζί με τους Peponatos και Chrisfouego.

⚫Στο Group C οι Diiman7 και Korakou123 χωρίς να δώσουν περιθώριο στους άλλους δύο παίκτες του ομίλου ισοβάθμησαν με 7 βαθμούς και πέρασαν με σχετική ευκολία στην επόμενη φάση.

⚫Στο Group D με μόλις 3 παίκτες καθώς ο ProVs15 δυστυχώς δεν μπόρεσε να λάβει συμμετοχή στην σημερινή μέρα της διοργάνωσης χάνοντας τα παιχνίδια 3-0 άνευ αγώνα. Από εκεί και πέρα nomikosgiannis και el_patron_5 μπαίνουν χέρι με χέρι στην αυριανή φάση των 16.

⚫Στο Group E ένας δυνατός Theodoros_13, άφησε πίσω του τα  δύο φαβορί του ομίλου PhaNtOm_Duck-95 και O_Maestros που χάρη στα αποτελέσματα τους, θα εισέλθουν με  τον Theodoros_13 στα νοκ άουτ.

⚫Στο Group F το φαβορί Tsikas100 αποχαιρέτησε από νωρίς την διοργάνωση γνωρίζοντας 3 ήττες. Από εκεί και πέρα τα 2 εισιτήρια εξασφάλισαν οι Ubertaxi_ και Nekrothaftis_7 που κατάφεραν με θετικά αποτελέσματα να διαμορφώσουν τις πρώτες 2 θέσεις του ομιλου. 

⚫Στο Group G το απόλυτο φαβορί Sakarakos_ έκανε αυτό που έπρεπε και με τρεις καθοριστικές και άνετες νίκες άφησε την 2η θέση ανοιχτή όπου την εκμεταλλεύτηκε ο Gio_Gate-7 ξεπερνώντας τον playermad13 και τον Marsoupilami_Ret στην τελική βαθμολογία.

Τα ζευγάρια που προέκυψαν μέσα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε είναι:

 

Copyright © 2017 VGL eSports All Right Reserved. This website is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors.
Register
Remember Me
Forgot password