Η VGL GAMESPACE κατάφερε να περάσει στους 8 καλύτερους του EUROPA LEAGUE.

VGL EUROPE

Η VGL GAMESPACE κατάφερε να περάσει στους 8 καλύτερους του EUROPA LEAGUE.
Δυστυχώς η FIFA HELLAS και GREEK THUG δεν τα κατάφεραν και αποκλείστηκαν από την συνέχεια.


Μεγάλη πρόκρισης της GAMESPACE επί της Πορτογαλική  CD NATIONAL ESPORTS  στην παράταση με σκορ 3-2 (2-2).
Οι δευτεραθλητές ενώ  βρέθηκαν πίσω στο σκόρ δύο φορές,  κατάφεραν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι και να το στείλουν σε παράταση..Εκεί  ο πρωταγωνιστής του αγώνα αλλά και μάνατζερ  της ομάδας  ReViiN- σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι και έστειλε την ομάδα στους 8.
Το πρώτο γκολ της ομάδας σημειώθηκε απο τον  giannis2002540.

Ο πολυτιμότερος παίκτης του χθεσινού αγώνα και προπονητής των μπλε ανέφερε:" Η ομάδα μπήκε με σκοπό να προκριθεί...μπήκαμε σκληρά από το πρώτο λεπτό για να δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο.Οι παίκτες μου έδειξαν τι αξίζουν ύστερα από αυτήν την μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο.Προχωράμε δυνατά για το επόμενο ματς και για την επομένη νίκη."


Αντίθετα ηFIFA HELLAS όπως η GREEK THUG γνώρισαν την ήττα και η ευρωπαϊκή τους πορεία  τελείωσε εδώ.
ΟΙ HELLAS έχασαν από την πορτογαλική MARITIMO ESPORTS οπου έδειξε σαν μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα , η οποία με 2 γρήγορα γκολ έκοψε τα πόδια της FIFA HELLAS κι τελικά κατάφερε να πάρει την νίκη με σκορ 4-0 .

Ο  μάνατζερ της ομάδας FOTIS4TAZZ  σε δήλωση του: "παρά την προσπάθεια της ομάδας μας οι πορτογάλοι αποδείχθηκαν πολύ καλοί αντίπαλοι με αποτέλεσμα να μην μας αφήσουν να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η χρόνια αυτή ολοκληρώθηκε με εμάς να σταματάμε στον γύρο των 16 αλλά γεμάτους εμπειρίες για την συνέχεια !"


Από την άλλη η THUGS  έχασαν 3-0 από την Ισπανικη LEVANTE OFFICIAL  και έτσι τελείωσε το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στην φάση των 16.

Ο aekarapetros τόνισε:" Είμαι πολύ ευχαριστημένος και περήφανος για την εικόνα και της πορεία της ομαδας μου στην Ευρώπη. Καναμε μεγάλη προσπάθεια για να περάσουμε στους 16',όμως είχαμε απεναντι μας έναν πολύ δυνατό αντίπαλο συν τις απουσίες με αποτέλεσμα,δυστυχώς να μην καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Τα καλύτερα έρχονται!!


"Εμείς να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλες τις ομάδες και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην GAMESPACE στους 8.

Comments on Η VGL GAMESPACE κατάφερε να περάσει στους 8 καλύτερους του EUROPA LEAGUE.

Be the first to comment
Please login to comment
Copyright © 2020 VGL eSports All Right Reserved
Register
Remember Me
Forgot password

person

Login