ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αυτοί είναι οι κανόνες για το πρωτάθλημα. Αναμένεται να ακολουθηθούν, η μη τήρηση των κανόνων αποφέρει σοβαρές συνέπειες.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Virtual Gaming Leagues έχει ως στόχο να φέρει εις πέρας την αποστολή για την δημιουργία και την εδραίωση του ηλεκτρονικού ποδοσφαίρου σε Ελλάδα και Κύπρο βάζοντας ως βάση μια δίκαιη και ανταγωνιστική διοργάνωση.

Ήμαστε εδώ για να εξισορροπήσουμε τον χώρο του ηλεκτρονικού ποδοσφαίρου  δίνουμε την δυνατότητα στην κοινότητα να καθορίσει την ανταγωνιστικότητα της διοργάνωσης.

Αυτό το πρωτάθλημα είναι και ένας τρόπος δημιουργίας κοινότητας για παίκτες απο όλη την Ελλάδα και Κύπρο, την συμμετοχή τους σε ενα φιλικό, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και την επίδειξη των ταλέντων τους.

Ελπίζουμε να φιλοξενήσουμε όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις διοργανώσεις μας.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ

Για να υποβάλετε παράπονο ή αναφορά κατά των κανονισμών, χρησιμοποιήστε το Ticket System που σας παρέχει η VGL στην πλοήγηση του ιστότοπου και έπειτα επίλεξτε το αρμόδιο τμήμα για να υποβάλετε την αναφορά σας. Ενημερώστε τους διαχειριστές του πρωταθλήματος, μέσω του Discord ή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media).

Στείλτε οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο , ηχητικό η οπτικό εντός δύο (2) ωρών μετά την λήξη του αγώνα.

2.1. ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ / ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ

Πληροφοριες

Σε περίπτωση παραβίασης ενός κανόνα κατά τη διάρκεια του αγώνα, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορεί να γίνει η αναφορά:

Όταν παραβιάζεται οποιοσδήποτε κανόνας πριν απο την έναρξη του αγώνα:
 Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ πρέπει ο αγώνας να ξεκινήσει.Bεβαιωθείτε οτι έχετε λάβει βίντεο η φωτογραφίες ως αποδεικτικό υλικό της παράβασης. Στη συνέχεια, αποχωρήστε απο τον αγώνα και υποβάλετε την αναφορά με το σωστό τρόπο και ειδοποιήστε ένα μέλος του προσωπικού του πρωταθλήματος ΑΜΕΣΑ μέσω του Discord ή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media).

Μην μπείτε στην διαδικασία σύγκρουσης με την άλλη ομάδα επικοινώνηστε μαζί μας για να διευθετήσουμε το θέμα επίσημα και άμεσα. 

 

Όταν παραβιάζεται οποιοσδήποτε κανόνας κατα την διάρκεια του αγώνα
Καταγράψτε την παράβαση, ολοκληρώστε τον αγώνα και δημιουργήστε στο αρμόδιο τμήμα ενα ticket. Ενημερώστε τους διαχειριστές του πρωταθλήματος, μέσω του Discord ή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media).

Εάν πιστεύετε οτι κάποια ομάδα παραβίασε έναν κανόνα είτε αγωνιστικό είτε συμπεριφοράς τότε πρέπει να ενημερώσετε τους αρμόδιους του VGL. Εαν δεν γίνει αναφορά εντός δύο (2 ωρών), δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Χρησιμοποιήστε το Ticket System το οποίο επικοινωνεί απευθείας με τους διαχειριστές του πρωταθλήματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Σε περίπτωση οπου μια ομαδα δεν ακολουθεί τους κανονες οι Manager πρεπει να στείλουν απόδειξη με βιντεο ή φωτογραφικό υλικό για να υπάρξει ποινή ή προειδοποίηση στην ομαδα.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

3.1. Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής Ομάδας στο VGL
3.1.1 Για την δυνατότητα συμμετοχής ομάδων στην πρώτη (1η) κατηγορία των  επαγγελματικών πρωταθλημάτών ο ιδιοκτήτης της ομάδας πρέπει να υπογράψει συμβόλαιο για τους όρους και τις προϋποθέσης με την διοργανώτρια αρχή και να συμφωνεί  με τους κανόνες και την μεθοδολογία του πρωταθλήματος.

Το βασικό πακέτο εισόδου ομάδας στην πρώτη κατηγορία κοστίζει 200
€ και περιέχει τα παρακάτω
 • Είσοδος της ομάδας στο επαγγελματικό πρωτάθλημα (35€)
 • Δελτίο προπονητή (12€)
 • 15 δελτία παικτών (15*10€=150€)

  Η ομάδα εφόσον επιθυμεί 22 παίκτες στο ρόστερ της έχει το δικαίωμα αναβάθμισης πακέτου για την προσθήκη εφτά(7) δελτίων παικτών  (7*10€=70€)

Το βασικό πακέτο εισόδου ομάδας στην κατηγορία στην δεύτερη κατηγορία κοστίζει 112€ και περιέχει τα παρακάτω:

 • Είσοδος της ομάδας στο πρωτάθλημα (25€)
 • Δελτίο προπονητή (12€)
 • 15 δελτία παικτών (15*5€=75€)

  Η ομάδα εφόσον επιθυμεί 22 παίκτες στο ρόστερ της έχει το δικαίωμα αναβάθμισης πακέτου για την προσθήκη εφτά(7) δελτίων παικτών (7*5€=35€)
========================================================================================
 3.1.2 ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΟΡΙΟ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
 • Η Κάθε ομάδα βάση κανονισμών οφείλει να έχει το λιγότερο 'ενδεκα (11) παίκτες δηλωμένους στο Roster της  για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, ο μέγιστος αριθμός παικτών σε Roster ομάδας είναι είκοσι δύο (22).

 • Εάν κάποια ομάδα έχει γεμάτο Roster και θέλει να κάνει προσθήκη νέου παίκτη, πρέπει να αφήσει ελεύθερο παίκτη στους Free agent κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περίοδου στα μέσα της σεζον για να υπάρξει κενός χώρος στο Roster.

 • Η προσθήκη νέων παικτών εφόσων υπάρχει κενός χώρος στο Roster και ο παίκτης ΔΕΝ ειναι δηλωμένος σε άλλη ομάδα επιτρέπεται όλη την διάρκεια της σεζον εκτός των τελευταίων δέκα (10) αγωνιστικών.
========================================================================================

3.1.3 ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΓΩΝΑ


 • ΜΟΝΟ οι εγγεγραμένοι παίκτες στο VGL Website οι οποίοι έχουν δεχθεί πρόσκληση και είναι μέλη του Roster μίας ομάδας μπορούν να συμμετέχουν σε αγώνα της σεζόν.

 • Ο κάθε παίκτης δικαιούται να έχει έναν επίσημα δηλωμένο λογαριασμό και να αγωνίζεται με το προσωπικό του PSN ID.

 • Απαγορεύεται αυστηρά παίκτες να αγωνίζονται με δέυτερους λογαριασμούς είτε λογαριασμούς άλλων παικτών. Σε αυτη την περίπτωση τιμωρείται ο παίκτης, η ομάδα και ο προπονητής με αποκλεισμό απο την σεζον ή μόνιμο αποκλεισμό απο την διοργάνωση μετά την εξέταση της περίπτωσης και τον αποδεικτικών στοιχείων απο τους διαχειρηστές του πρωταθλήματος.
========================================================================================
3.1.4 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ SOCIAL MEDIA

Η ομάδα υποχρεούται να έχει παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social media) ,  να προωθεί και να δημοσιεύει για την πορεία της ομάδας αλλα και την διοργάνωση με συγκεκριμένες αναφορές και εικονικό υλικό (Tag / Hashtag/ Logos) που ορίζει η διοργάνωση στα Guidelines των πρωταθλημάτων.

======================================================================================== 

3.1.5 ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ

 • Μόνο σε περίπτωση συμβολαίου με την διοργανώτρια αρχή επιτρέπεται η χρήση λογοτύπων και ονομάτων επαγγελματικών ομάδων, αθλητικών σωματείων και εταιρειών.
 • Οι ερασιτεχνικές ομάδες υποχρεούνται να χρησιμοποιούν δικά τους λογότυπα και ονόματα για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα. 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4: ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΤΩΝ MANAGERS

4.1. Στατιστικά

Οι ομάδες του πρωταθλήματος οφείλουν να ορίσουν επίσημο κανάλι στο Youtube όπου θα καταγράφουν τα στατιστικά και θα γίνονται οι ζωντανές αναμεταδόσεις των αγώνων.
Η ομάδα διαχείρισης στατιστικών του πρωταθλήματος έχει την ευθύνη μέσω των βίντεο στατιστικών να καταχωρεί τα στατιστικά των παικτών και των ομάδων.
Οι πορπονητές των ομάδων οφείλουν να ελέγχουν την καταγραφή στατιστικών και να ειδοποιήσουν το αρμόδιο τμήμα σε περίπτωση έλλειψης ή λάθους.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Οι προπονητές οφείλουν να ελέγχουν τα ονόματα των παικτών του Roster τους καθ' όλη την διάρκεια της σεζον .
Το όνομα φανέλας (kitname / Know as) του παίκτη στο FIFA πρέπει να είναι το το επίθετο του παίκτη και να ταιριάζει με το kitname που εχει δηλώσει ο παικτης στο επίσημο προφίλ του στο VGL.
Χρησιμοποιούμε το όνομα φανέλας για να προσθέσουμε στατιστικά στον παίκτη. Σε περίπτωση οπου ο παικτης αλλάξει πρεπει να ενημερώσει τους διαχειριστές αλλιώς χάνει τα στατιστικά του.

Στατιστικά

 • Η ευθύνη που έχει ο προπονητής είναι να καταγράψει τα στατιστικά των παικτών και της ομάδας σε βίντεο στο YouTube μέσα στο χρονικό περιθώριο των 2 ωρών μετά την λήξη του αγώνα και να περάσει στο website (Matchday) το Σκορ , τον MOTM σε περίπτωση νίκης και το Link του βίντεο στατιστικών.

  Ο τιτλος του βίντεο πρέπει να καταγράφει.
  1)Τα ονόματα των ομάδων (Omonoia vs Trivellato)
  2)Το Matchday (MD8 ή MDC8) πρωτάθλημα και κύπελλο αντίστοιχα
  Παράδειγμα: Omonoia vs Trivellato MD8

  *Η ομάδα στατιστικών είναι υπεύθυνη να συλλέξει το βίντεο και να καταχωρήσει τα στατιστικά και το σκορ στο VGL.
  *Σε περίπτωση λήξης της προθεσμίας των 2 ωρών η ομάδα δέχεται προειδοποίηση.

  Οδηγός καταγραφής στατιστικων

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΞΙΑΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

5.1. Πληροφορίες
Η συνολική αξία κάθε παίκτη είναι ανάλογη με την αξιολόγηση της πορείας και των στατιστικών του παίκτη στο πρωτάθλημα. 

 

ΑΝΟΔΟΣ ΑΞΙΑΣ ΠΑΙΚΤΗ 

 • Κατάκτηση Πρωταθλήματος 500 GIC
 • Κατάκτηση Κuπέλλου / Τουρνουά 400 GIC
 • 2η θεση στο πρωτάθλημα / 300 GIC
 • 3η θέση στο πρωτάθλημα / 200 GIC
 • 4η θέση στο πρωτάθλημα / 100 GIC 

 • Κορυφαίος παίκτης της σεζον (MVP) 500 GIC
 • Βασικος καλύτερης 11αδας της σεζον 250 GIC
 • Αναπληρωματικος καλύτερης 11αδας της σεζον 200 GIC
 • Κορυφαίος παίκτης ανα θέση (GK,DEF,MID,ATT) 200 GIC
 • Κορυφαίος σε κατηγορία στατιστικών 150 GIC

*Τα συγκερκιμένα Bonus προστίθενται μετά την ανακοίνωση των κορυφαίων παικτών της σεζόν.ΠΤΩΣΗ ΑΞΙΑΣ ΠΑΙΚΤΗ 
 • Η αξία του παίκτη πέφτει στα ⅔ της αξίας του την συγκεκριμένη περίοδο σε περίπτωση που "σπάσει" το συμβόλαιο του ο Manager της ομάδας του στην μεταγραφική περίοδο.
 • Σε αρνητικά στατιστικά όπως λάθη, κόκκινη και κίτρινη κάρτα, λανθασμένες πάσες, πέφτει η αξία του παίκτη. 
*Η αξία του παίκτη παραμένει ως έχει σε περίπτωση μεταγραφής 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: Συμβόλαια/Μεταγραφές/Free Agents

6.1. Όροι και Προϋποθέσεις Συμβολαίων Παικτών
Όροι και προϋποθέσεις συμβολαίου παίκτη
Η αποστολή πρόσκλησης προσθήκης ελεύθερου παίκτη (Free Agent) ή μεταγραφής παίκτη στην μεταγραφική περίοδο γίνεται στο προσωπικό προφιλ της ομάδας ή του παίκτη στην κατηγορία TRANSFERS του VGL.
Με την έγκριση προσθήκης ο παίκτης συμφωνεί με τους όρους και προυποθέσεις του συμβολαίου.

Ο Παίκτης απο την στιγμή που θα δεχθεί την πρόσκληση να γίνει μέλος σε ρόστερ ομάδας τα δικαιώματα του τα έχει η ομάδα για μία (1 σεζόν) διάρκεια 2 μηνών.Δέν μπορεί να σπασεί το συμβόλαιο του ή να πάρει μεταγραφή χωρίς την έγκριση του προπονητή της ομάδας.
Σε περίπτωση που αποκτησή του παίκτη γίνει στην μεταγραφική περίοδο στα μέσα της σεζον , το συμβολαιό του λήγει στα μέσα της επόμενης σεζόν.

ΜΟΝΟ σε περίπτωση συμβολαίου της ομάδας με τον παίκτη ακολουθούνται συγκεκριμένοι όροι.Συμμετοχή στους αγώνες
Ο προπονητής της ομάδας έχει το κάθε δικαίωμα να επιλέξει ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα αγωνιστούν στους αγώνες του πρωταθλήματος .

Προσθήκη ελεύθερου παίκτη 
Σε περίπτωση που ο προπονητής θέλει να προσθέσει στο ροστερ της ομάδας νέο παίκτη όπου δεν έχει συμβόλαιο με κάποια ομάδα του VGL στην συγκεκριμένη σεζον (Free Agent),  επιτρέπεται σε όλη την διάρκεια της σεζόν εκτός των τελευταίων 10 αγωνιστικών και εφόσον υπάρχει ελέυθερος χώρος στο Roster.

*Μετά την δημιουργία eSport προφίλ του παικτη στο website ο Προπονητής πρέπει να ολοκληρώσει την ενέργεια αυτη και ο παίκτης να επιβεβαιώσει στο  προσωπικο του προφιλ.

Σπάσιμο συμβολαίου / Απελευθέρωση παίκτη

Ο Παίκτης απο την στιγμή που θα δεχθεί την πρόσκληση να γίνει μέλος σε ρόστερ ομάδας τα δικαιώματα του τα έχει η ομάδα για μία (1 σεζόν) διάρκεια 2 μηνών.Δέν μπορεί να σπασεί το συμβόλαιο του ή να πάρει μεταγραφή χωρίς την έγκριση του προπονητή της ομάδας.

ΜΟΝΟ σε περίπτωση συμβολαίου της ομάδας με τον παίκτη ακολουθούνται συγκεκριμένοι όροι.

Απελευθέρωση "σπάσιμο" συμβολαίου μπορεί να γίνει πρίν την έναρξη της σεζον είτε στα μέσα της σεζόν κατά την διάρκεια των μεταγραφών διάρκειας 10 ημερών απο τον προπονητή  ρίχνοντας την αξία του παίκτη στα 2/3.

  
Μεταγραφή παίκτη 
O προπονητής έχει δικαίωμα για μεταγραφές παικτών πρίν την έναρξη της σεζον είτε στην μεταγραφική περίοδο διάρκειας 10 ημερών εφόσον συμφωνούν οι 2 Manager και ο παίκτης διατηρώντας έτσι την αξια του παίκτη ως έχει.

*Σε περίπτωση συμβολαίου παίκτη ( ιδιωτικό συμφωνητικό) με την ομάδα τηρούνται οι συγκερκιμένοι όροι και απο την διοργανώτρια αρχή VGL eSports όσο αφορά την διάρκεια του συμβολαίου.

*Κάθε είδους μετακίνηση παίκτη γίνεται με πραγματικές αξίες σε ευρώ. Πατήστε ΕΔΩ για περισότερες πληροφορίες.


ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Η VGL eSports έχει δημιουργήσει ηλεκτρονικό βιβλίο προειδοποιήσεων για συγκεκριμένες παραβατικές ενέργειες  ομάδων και παικτών στο οποίο υπάρχει κοινή πρόσβαση.
Στο συγκεκριμένο ηλεκτρονικό βιβλίο καταγράφονται οι ενέργειες των ομάδων και των παικτών κατά των κανονισμών του πρωταθλήματος με λεπτομερή περιγραφή ύστερα απο έλεχγο αποδεικτικών στοιχείων .

Σε περίπτωση καταγραφής τριών (3)  προειδοποιήσεων οι ομάδες δέχονται ποινή μείων ένα (-1) βαθμό στον βαθμολογικό πίνακα .
Σε περίπτωση καταγραφής δύο (2) προειδοποιήσεων οι παικές δέχονται ποινή αποκλισμού 2 αγωνιστικών στην τρέχουσα σεζον.

*Η VGL eSports έχει το κάθε δικάιωμα να πάρει απόφαση βάση της  κρισιμότητας του αγώνα και να τιμωρήσει απευθείας ομάδες με ποινή και ήττα χωρίς καταγραφή προειδοποίησης
Παράδειγμα : Αγώνας που κρίνει οποιαδήποτε πρόκριση 

*Η VGL eSports έχει το κάθε δικάιωμα αποκλεισμού ομάδας ή παίκτη απο κάθε διοργάνωση στην περίπτωση που επαναλαμβάνονται παραβατικές ενέργειες απο τους ίδιους και επιρεάζουν αρνητικά την εταιρεία και την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

ΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Στο συγκεγκριμένο κεφάλαιο θα προσθέτουμε επεξηγήσεις όσον αφορά συγκεγκριμένους κανόνες του πρωταθλήματος.

1. Goal Difference

Σε περίπτωση ισοβαθμίας των ομάδων στον βαθμολογικά πίνακα είτε σε Πρωτάθλημα είτε σε Κύπελλο η κατάταξη ορίζεται βάση των παρακάτω προυποθέσεων:

1.1 Η διαφορά τερμάτων μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν στον βαθμολογικό πίνακα στους μεταξύ τους αγώνες.

1.2 Εφόσον τα τέρματα είναι ισόβαθμα τότε μετράει η συνολική διαφορά τερμάτων σε άμυνα και επίθεση.

1.3 Εαν η συνολική διαφορά τερμάτων είναι ισόβαθμη τότε μετράει η ομάδα με την καλύτερη επίθεση (Περισσότερα γκόλ).


2. Κατανομή ομάδων στο eSports Cup

2.1 Τρόπος κατανομής ομάδων στους ομίλους γίνεται μέσω δημόσιας κλήρωσης.

2.2 Τρόπος κατανομής ζευγαριών στην φάση Knock out του Κυπέλλου γίνεται με την μέθοδο <<χιαστή>> ανάλογα την κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα του Κύπελλου στους ομίλους  1ος με 4ο και 2ος με 3ο.

3.Ιδιωτικά Συμφωνητικά
Τα ιδιωτικά συμφωνητικά (Συμβόλαια) μεταξύ ομάδων και παικτών ακολουθούνται απο την διοργανώτρια αρχή VGL ESPORTS εφόσον η ομάδα η ο παίκτης τα καταθέσουν στο VGL πάντα σεβόμενη τα προσωπικά δεδομένα.

LIVESTREAM GUIDELINES

1.Μόλις ανοίξετε το Stream πρέπει να το κάνετε unlisted απο το PC (οχι private αλλα unlisted)

2. Στις ρυθμίσεις του ήχου στο FIFA χαμηλώνετε τον Commentator και την μουσική και ανεβάζετε μέγιστα τον ήχο του γηπέδου

3. Στις ρυθμίσεις του FIFA βάζετε να φαίνεται στον αγώνα το kitname του παίκτη και οχι το PSN ID

4. Αμέσως μετα το τέλος του αγώνα δείχνετε τα Highlights και μετα τα στατιστικά (εκτός αν λήξη ισοπαλία)

5. Μια ωρα πριν τον αγώνα στέλνετε 11άδες στο κανάλι #live_broadcast (Discord Server) με φωτογραφία οπως ακριβώς το παράδειγμα , (χρώματα, μέγεθος , ονόματα παικτών)

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: 


6. Στο τέλος κάθε αγώνα η ομάδα που διεξάγει το Live πρέπει να δείχνει τα Match Highlights

*Σε περίπτωση μη τήρησης των κανόνων η ομάδα δέχεται προειδοποίηση.

MARKETING GUIDELINES

MARKETING GUIDELINES

 Η ομάδα υποχρεούται να έχει παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social media) ,να προωθεί και να δημοσιεύει για την πορεία της ομάδας αλλα και την διοργάνωση με συγκεκριμένες αναφορές και εικονικό υλικό (Tag / Hashtag/ Logos) που ορίζει η διοργάνωση στα Guidelines των πρωταθλημάτων.

 

1. Δημοσίευση σε όλα τα Social Media πριν την έναρξη του κάθε αγώνα 3-4 ώρες πρίν τουλάχιστον

2. Σε κάθε δημοσίευση θα πρέπει να περιελαμβάνει Hashtag #VGL, VGLesports #(oνομασία του τουρνουά)

3. Όταν στην δημοσίευση υπάρχει αναφορά της VGL θα πρέπει να γίνει και mention/tag @VGL

4. Οι δημοσιεύσεις δεν θα πρέπει να έχουν πάνω απο 6 - 7 hashtags, τα 3 είναι σχετικά με την διοργάνωση.

5. Eφόσον μια ομάδα κάνει "boost" οποιαδήποτε δημοσίευση καλό θα ηταν να ενημερώνεται η VGL για να τα προωθεί.

6. Οι ομάδες  πρέπει να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και με την Διοργανώτρια αρχή μέσω κοινοποιήσεων, mentions, hashtags.

Copyright © 2020 VGL eSports All Right Reserved
Register
Remember Me
Forgot password

person

Login