ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι κανόνες που έχει ορίσει η εταιρεία VGL eSports έχουν ως σκοπό την διατήρηση της αγωνιστικής ποιότητας και του επιπέδου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η μη τήρηση των κανονισμών δύναται να οδηγήσει στις ποινές που αναγράφονται στο βιλβλιο κανονισμών είτε σε αποκλεισμό παικτών και μελών απο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και των πρωταθλημάτων που διεξάγει η εταιρεία.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ

2.1. Υποβολές Παραπόνων / Αναφορές κατά των κανόνων

Σε περίπτωση παραβίασης κανόνα θα πρέπει να ακολουθούνται οι παρακάτω διαδικασίες για να θεωρηθεί έγκυρη η αναφορά:

a) Όταν παραβιάζεται οποιοσδήποτε κανόνας πριν απο την έναρξη του αγώνα:
Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ πρέπει ο αγώνας να ξεκινήσει.Bεβαιωθείτε οτι έχετε λάβει βίντεο η φωτογραφίες ως αποδεικτικό υλικό της παράβασης. Στη συνέχεια, αποχωρήστε  και υποβάλετε την αναφορά μέσω Ticket System στο Website και ειδοποιήστε ένα μέλος του προσωπικού του πρωταθλήματος ΑΜΕΣΑ μέσω του Discord ή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media).

b) Όταν παραβιάζεται οποιοσδήποτε κανόνας κατα την διάρκεια του αγώνα:
Καταγράψτε την παράβαση, ολοκληρώστε τον αγώνα, υποβάλετε την αναφορά μέσω Ticket System στο Website και ειδοποιήστε ένα μέλος του προσωπικού του πρωταθλήματος ΑΜΕΣΑ μέσω του Discord ή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media) εντός 2 ωρών μετά την λήξη του αγώνα. Μετά το πέρας των 2 ωρών η αναφορά ΔΕΝ θεωρείται έγκυρη.

Η αποστολή των στοιχείων της παράβασης πρέπει να γίνεται ΜΟΝΟ απο τον προπονητή της ομάδας προς τους αρμόδιους του πρωταθλήματος και ΟΧΙ προς στην αντίπαλη ομάδα.
Οι αποφάσεις λαμβάνονται μόνο απο τους αρμόδιους της διοργάνωσης και οχι απο τις ομάδες. Σε καμία περίπτωση οι ομάδες δεν έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν την επανέναρξη αγώνα.Σε αυτή την περίπτωση και οι 2 ομάδες τιμωρούνται με αφαίρεση βαθμών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διευθετήσουμε το θέμα επίσημα και άμεσα. 

Χρησιμοποιήστε το Ticket System το οποίο επικοινωνεί απευθείας με τους διαχειριστές του πρωταθλήματος.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

3.1. Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής Ομάδων | Παικτών

3.1.1 ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΜΑΔΩΝ

 • Η ομάδες με την δήλωση συμμετοχης στα πρωταθλήματα αποδέχονται τους Επίσημους Κανονισμούς και την μέθοδο διεξαγωγής καθώς και τους κανόνισμους συμπεριφοράς στην κοινότητα που ορίζει η εταιρεία VGL eSports στο επίσημο βιβλίο κανονισμών και οφείλουν να τους ακολουθούν.

 • Αθλητικά σωματία , εταιρείες , οργανισμοί οφείλουν να υπογράψουν συμβόλαιο με τους όρους και τις προϋποθέσεις με την διοργανώτρια αρχή VGL eSports για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.

 • Όλες οι ομάδες οφείλουν να διαθέτουν Επίσημο κανάλι στην πλατφόρμα του Youtube όπου θα καταγράφουν τα στατιστικά και θα γίνονται οι ζωντανές αναμεταδόσεις των αγώνων.

 • Όλες οι ομάδες οφείλουν να έχουν την δυνατότητα ζωνανής αναμετάδοσης του αγώνα στην πλατφόρμα του Youtube σε ελάχιστη ανάλυση 720p για το πρόγραμμα των ζωντανών μεταδόσεων του πρωταθλήματος βάση προγράμματος.

========================================================================================
3.1.2 ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΜΑΔΩΝ

α) Πρώτη κατηγορία
Το βασικό πακέτο εισόδου ομάδας στην πρώτη κατηγορία κοστίζει 200€ και περιέχει τα παρακάτω.

 • Είσοδος της ομάδας στο επαγγελματικό πρωτάθλημα (35€)
 • Δελτίο προπονητή (12€)
 • 15 δελτία παικτών (15*10€=150€)
*Η ομάδα εφόσον επιθυμεί 23 παίκτες στο ρόστερ της έχει το δικαίωμα αναβάθμισης πακέτου για την προσθήκη εφτά(7) δελτίων παικτών  (7*10€=70€)


========================================================================================
 3.1.3 ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΟΡΙΟ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
 • Η Κάθε ομάδα βάση κανονισμών οφείλει να έχει το λιγότερο 'ενδεκα (11) παίκτες δηλωμένους στο Roster της για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, ο μέγιστος αριθμός παικτών σε Roster ομάδας είναι είκοσι τρείς (23) μαζί με τον προπονητή.

 • Εάν κάποια ομάδα έχει γεμάτο Roster και θέλει να κάνει προσθήκη νέου παίκτη, πρέπει να αφήσει ελεύθερο παίκτη στους Free agent , το οποίο επιτρέπεται ΜΟΝΟ κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περίοδου στα μέσα της σεζον για να υπάρξει κενός χώρος στο Roster.

 • Η προσθήκη νέων παικτών εφόσον ο παίκτης ΔΕΝ ειναι δηλωμένος σε άλλη ομάδα επιτρέπεται καθ' όλη την διάρκεια της σεζον εκτός των τελευταίων δέκα (10) αγωνιστικών.
========================================================================================
3.1.4 ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

Προσωπικός Λογαριασμός Παίκτη

Στο Ιστότοπο της VGL eSports ο κάθε παίκτης οφείλει να δημιουργήσει τον προσωπικό του λογαριασμό για να συμμετέχει στα πρωταθλήματα συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία.

 • User name = Επιλογή PSN ID | Gamertag | Origin
 • Εmail
 • Kitname / Jersey name = Επίθετο του παίκτη το οποίο πρέπει να ταιριάζει με το όνομα φανέλας στο παιχνίδι για να καταγράφονται τα στατιστικά του
 • Console = Επιλογή PS4 , Xbox , PC
 • Country = Χώρα
 • Games = Επιλογή FIFA, PES, NBA2k, Formula 1
 • ΜΟΝΟ οι εγγεγραμένοι παίκτες στο VGL Website οι οποίοι έχουν δεχθεί πρόσκληση και είναι μέλη του Roster μιας ομάδας δικαιούνται να συμμετέχουν σε αγώνα της σεζόν.
 • Ο κάθε παίκτης δικαιούται να έχει έναν επίσημα δηλωμένο λογαριασμό και να αγωνίζεται με το προσωπικό του PSN ID.
 • Απαγορεύεται αυστηρά παίκτες να αγωνίζονται με δεύτερους λογαριασμούς είτε λογαριασμούς άλλων παικτών. Σε αυτη την περίπτωση τιμωρείται ο παίκτης, η ομάδα και ο προπονητής με αποκλεισμό απο την σεζον ή μόνιμο αποκλεισμό απο την διοργάνωση μετά την εξέταση της περίπτωσης και τον αποδεικτικών στοιχείων απο τους διαχειριστές του πρωταθλήματος.
========================================================================================
3.1.5 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ SOCIAL MEDIA

Η ομάδα υποχρεούται να έχει παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social media) ,  να προωθεί και να δημοσιεύει για την πορεία της ομάδας αλλα και την διοργάνωση με συγκεκριμένες αναφορές και εικονικό υλικό (Tag / Hashtag/ Logos) που ορίζει η διοργάνωση στα Guidelines των πρωταθλημάτων.

======================================================================================== 

3.1.6 ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ

 • Μόνο σε περίπτωση συμβολαίου με την διοργανώτρια αρχή επιτρέπεται η χρήση λογοτύπων και ονομάτων επαγγελματικών ομάδων, αθλητικών σωματείων και εταιρειών.
 • Οι ερασιτεχνικές ομάδες υποχρεούνται να χρησιμοποιούν δικά τους λογότυπα και ονόματα για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα. 
3.2. Όροι και Προϋποθέσεις συμβολαίων παικτών

Προσωπικός Λογαριασμός Παίκτη 

Στο Ιστότοπο της VGL eSports ο κάθε παίκτης οφείλει να δημιουργήσει τον προσωπικό του λογαριασμό για να συμμετέχει στα πρωταθλήματα συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία.

 • User name = Επιλογή PSN ID | Gamertag | Origin
 • Εmail
 • Kitname / Jersey name = Επίθετο του παίκτη το οποίο πρέπει να ταιριάζει με το όνομα φανέλας στο παιχνίδι για να καταγράφονται τα στατιστικά του
 • Console = Επιλογή PS4 , Xbox , PC
 • Country = Χώρα
 • Games = Επιλογή FIFA, PES, NBA2k, Formula 1

 

=============================================================

Μέθοδος προσθήκης νέου παίκτη 
Η αποστολή πρόσκλησης για την προσθήκη ελεύθερου παίκτη (Free Agent) ή μεταγραφής παίκτη στην μεταγραφική περίοδο γίνεται μέσω του προσωπικού προφιλ του προπονητή (της ομάδας) στην κατηγορία TRANSFERS του VGL.

Η αποδοχή πρόσκλησης για την προσθήκη ελεύθερου παίκτη (Free Agent) ή μεταγραφής παίκτη στην μεταγραφική περίοδο γίνεται μέσω του προσωπικού προφιλ του παίκτη στην κατηγορία TRANSFERS του VGL.

=============================================================
Όροι και προϋποθέσεις συμβολαίου παίκτη
Με την αποδοχή πρόσκλησης στο ροστερ μιας ομάδας ο παίκτης συμφωνεί με τους όρους και προυποθέσεις του συμβολαίου.

 • Ορίζεται μέγιστη μισθοδοσία των παικτών (Πλαφόν) σε 200 ευρω.  
 • Η προκαθορισμένη διάρκεια συμβολαίων παικτών ορίζεται σε μία (1) σεζόν με δυνατότητα επέκτασης έως και τρεις (3) σεζον πάντα με την έγκριση του παίκτη και του προπονητή.
 • Σε περίπτωση ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ ομάδας και παίκτη θα πρέπει να κατατεθεί στην διοργάνωση για να ακολουθηθούν οι συγκεκριμένοι όροι όσον αφορά την διάρκεια του συμβολαίου.
 • Ο παίκτης δέν εχει την δυνατότητα να σπασεί το συμβόλαιο του
 • Ο παίκτης δεν εχει την δυνατότητα να πάρει μεταγραφή χωρίς την έγκριση του προπονητή της ομάδας.
 • Οι παίκτες που αποτυγχάνουν ή αρνούνται να παρευρεθούν στους αγώνες παρ'ότι έχουν δηλωθεί στο Roster της ομάδας τους επίσημα, υπόκεινται σε απαγορεύσεις ανά σεζόν ή ακόμα και μόνιμη απαγόρευση εφόσον η ομάδα ή ο προπονητής αναφέρουν το περιστατικό στην VGL.
 • Ο προπονητής της ομάδας έχει το κάθε δικαίωμα να επιλέξει ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα αγωνιστούν στους αγώνες του πρωταθλήματος .
 • Σε περίπτωση αποχώρησης ομάδας απο το πρωτάθλημα οι παίκτες θεωρούνται ώς ελεύθεροι (Free agents) την τρέχουσα σεζον.

=============================================================
Προσθήκη ελεύθερου παίκτη 
Σε περίπτωση που ο προπονητής θέλει να προσθέσει στο ροστερ της ομάδας νέο παίκτη όπου δεν έχει συμβόλαιο με κάποια ομάδα του VGL στην συγκεκριμένη σεζον (Free Agent),  επιτρέπεται καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν εκτός των τελευταίων 10 αγώνων και εφόσον υπάρχει ελέυθερος χώρος στο Roster.


*Μετά την δημιουργία eSport προφίλ του παικτη στο website ο Προπονητής πρέπει να ολοκληρώσει την ενέργεια αυτη και ο παίκτης να επιβεβαιώσει στο  προσωπικο του προφιλ.

Σπάσιμο συμβολαίου / Απελευθέρωση παίκτη
Απελευθέρωση "σπάσιμο" συμβολαίου μπορεί να γίνει πρίν την έναρξη της σεζον είτε στα μέσα της σεζόν κατά την διάρκεια των μεταγραφών απο τον προπονητή ρίχνοντας την αξία του παίκτη στα 2/3.


Μεταγραφή παίκτη 
O προπονητής έχει δικαίωμα για μεταγραφές παικτών πρίν την έναρξη της σεζον είτε στην μεταγραφική περίοδο εφόσον συμφωνούν οι 2 Manager και ο παίκτης διατηρώντας έτσι την αξια του παίκτη ως έχει.
*Σε περίπτωση ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ ομάδας και παίκτη θα πρέπει να κατατεθεί στην διοργάνωση για να ακολουθηθούν οι συγκεκριμένοι όροι όσον αφορά την διάρκεια του συμβολαίου.

 

3.3. Ευρωπαικές Διοργανώσεις

3.3.1 Πρόκριση στην Ευρώπη

 • Η Πρόκριση των ομάδων κρίνεται βάση της ποιό πρόσφατης τελικής κατάταξης της σεζον στην VGL eSports ανάλογα την ημερομηνία έναρξης των ευρωπαικών διοργανώσεων.
 • Βάση της τελικής κατάταξης στην σεζόν, οκτώ (8) ομάδες προκρίνονται στην επόμενη ευρωπαική διοργάνωση.
 • Οι ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις ένα (1) εώς και τέσσερα (4) προκρίνοται στον θεσμό του Champions League.
 • Οι ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις πέντε (5) εώς και οκτώ (8) προκρίνοται στον θεσμό του Europa League.
 • Η ομάδα που  κατακτά το κύπελλο θα προκρίνεται στο Europa League αντί της όγδοης (8ης) θέσης του πρωταθλήματος ΜΟΝΟ σε περίπτωση που δεν έχει προκριθεί βάση της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος.

========================================================================================
3.3.2 Πρόγραμμα αγώνων
Η ημέρα διαξαγωγης των ευρωπαικών αγώνων ειναι Τετάρτη και η καθορισμένη ώρα έναρξης αγώνα 23:30. Μόνο σε περίπτωση που συμφωνούν και οι 2 ομάδες γίνεται αλλαγη ώρας έναρξης του αγώνα. Πραγματοποιούνται αγώνες έντός και εκτός έδρας βάση προγράμματος.

Φάση ομίλων
1η αγωνιστική : Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 
2η αγωνιστική : Τετάρτη 25 Νοεμβρίου
3η αγωνιστική : Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου
4η αγωνιστική : Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου
5η αγωνιστική : Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου
6η αγωνιστική : Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου
-----------------------------------------
Φάση των 16 : Τετάρτη 13 Ιανουαρίου
Προημιτελικά : Τετάρτη 20 Ιανουαρίου
Ημιτελικά : Τετάρτη 27 Ιανουαρίου
Τελικός : Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου

*Στον τελικό πραγματοποιείται ένας (1) αγώνας με παράταση και πέναλτι εάν κριθεί αναγκαίο.

========================================================================================
3.3.4 Αντικατάσταση ομάδας

Σε περίπτωση αποχώρησης ή τιμωρίας ομάδας γίνεται αντικατάσταση με την αμέσως επόμενη ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα βάση τελικής κατάταξης.

========================================================================================
Επίσημο βιβλίων κανονισμών ευρωπαικών αγώνων βάση της Virtual Pro League (VPL)

EUROPE RULEBOOK

3.4. Όροι και Προϋποθέσεις Ακαδημίας

3.4.1 Óροι και προϋποθέσεις Ακαδημίας / Β ομάδες
Η συμμετοχή είναι εφίκτη για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτος κατηγορίας και το κόστος δημιουργίας τμήματος και συμμετοχής στην ακαδημία ανέρχεται στα (120€) ετησίως.

 • Η συμμετοχή παικτών στην ακαδημία είναι ελεύθερη (χωρίς ροστερ) εφόσον ο παίκτης δεν είναι δηλωμένος σε άλλη ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα.

 • Τα μοναδικά στατιστικά που καταγράφονται σε αγώνες ακαδημίας ειναι τα γκολ των ομάδων (Score).

 • Το πρωτάθλημα της ακαδημίας ξεκινάει εφόσον συμπληρωθούν 6 ομάδες μινιμουμ.

========================================================================================

3.4.2 ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ  ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
Ο σκόπος της ακαδημίας είναι να δώσει την δυνατότητα στις ομάδες να προπονούνται και να δοκιμάσουν νέους παίκτες παρέχοντας τους αγωνιστική εμπειρία στα πρωταθλήματα της ακαδημίας.

3.5. Χρηματικό έπαθλο

3.5.1 Ορισμός και τρόπος διαμοιρασμού χρηματικού επάθλου 

Πρίν απο την έναρξη της κάθε περιόδου (season) ανακοινώνεται επίσημα απο την διοργάνωση το συνολικό ποσό του χρηματικού επάθλου για κάθε κατηγορία και ο τρόπος διαμοιρασμού ανάλογα την τελική κατάταξη των ομάδων.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΕΣ

4.1. Πρόγραμμα Αγώνων Σεζόν

4.1.1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ
Οι ομάδες οφείλουν να βρίσκονται σε ετοιμότητα “Lobby” 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

 • Οι ομάδες έχουν δικαίωμα αλλαγής ώρας της έναρξης του αγώνα ύστερα από συνεννόηση με τον αντίπαλο μεταξύ του χρονικού περιθωρίου από τις 21:00 έως την ώρα που θα έχει ορίσει Η VGL eSports στο επίσημο πρόγραμμα. Σε περίπτωση αλλαγής ώρας οι ομάδες οφείλουν να ενημερώσουν την διοργάνωση έως τις 18:00 την ίδια ημέρα του αγώνα.
 • Σε περίπτωση που δεν συμφωνούν οι δύο ομάδες ο αγώνας θα ξεκινήσει την ώρα που θα έχει ορίσει Η VGLeSports στο επίσημο πρόγραμμα με χρονικό περιθώριο από 22:00 έως και 23:30.
 • Αυτο ΔΕΝ ισχύει για τους αγώνες που επιλέγει η VGL να μεταδώσει ζωντανά στο επίσημο κανάλι του πρωταθλήματος οι οποίοι αγώνες θα πρέπει να ακολουθούν το επίσημο πρόγραμμα.

(1η Κατηγορία)Δευτέρα 22:00 | 22:30 | 23:00 | 23:30 (Αγώνας πρωταθλήματος )
(1η Κατηγορία- Ευρώπη)Τετάρτη 22:00 | 22:30 | 23:00 | 23:30 (Αγώνας πρωταθλήματος- Ευρωπαικοί Αγώνες)
(eSports CUP) Πέμπτη  22:00 | 22:30 | 23:00 | 23:30 (Αγώνας κυπέλλου)

========================================================================================

4.1.2 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

H προκαθορισμένη ώρα έναρξης αγώνα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων VPL ορίζεται στις 23:30 με δικαίωμα διαπραγμάτευσης αλλαγής ώρας με τον αντίπαλο.

Ημέρα αγώνων Ευρωπαικών διοργανώσεων.
Τετάρτη 23:30


========================================================================================

*Η επικοινωνία μεταξύ των ομάδων για την διεξαγωγή των αγώνων γίνεται μέσω του επίσημου Discord server όπου έχουν πρόσβαση μετά απο πρόσκληση της διοργάνωσης οι προπονητές και βοηθοί προπονητών των ομάδων.

*Η VGL eSports εχεί το δικαίωμα προσθήκης διπλών αγωνιστικών υποχρεώσεων για της ομάδες

4.2. Κανόνες Αγώνα | Ποινές

4.2.1 ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ 

 • Ελάχιστη συμμετοχή παικτών στον αγώνα εφτά (7)
 • Υποχρεωτική η χρήση ANY (δεν επιτρέπεται ο ΑΝΥ να είναι ο Τερματοφύλακας)
 • Προαιρετικός ο Τερματοφύλακας

Σε περίπτωση που δεν συμπληρώνει η ομάδα τον ελάχιστο αριθμό παικτών (7) κατοχυρώνεται ήττα στην με σκορ 3-0 και της αφαιρείται ενας (1) βαθμός απο την γενική βαθμολογία.
Ο συγκεγκριμένος κανόνας δεν ισχύει στην περίπτωση αποσύνδεσης παίκτων κατά την διάρκεια του αγώνα λόγο τεχνικών προβλημάτων.

========================================================================================

4.2.2 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ
 1. Η ενδεκάδα και ο τρόπος που μια ομάδα αγωνίζεται εξαρτάται απο τον προπονητή της ομάδας. Επιτρέπονται όλοι οι προσαρμοσμένοι σχηματισμοί. Οι αλλαγές θέσεων και σχηματισμών μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή κατα την διάρκεια ενός αγώνα.

 2. Δεν επιτρέπεται το κράτημα της μπάλας και η σπατάλη χρόνου σε καμία περίπτωση.
  Ποινή: Σε αντίθετη περίπτωση και μετά τον έλεγχο αποδεικτικών στοιχείων και της κρισιμότητας των φάσεων και του αγώνα η διοργάνωση σημειώνει προειδοποίηση ή ήττα στην ομάδα.

 3. Η παρέμβαση στον τερματοφύλακα δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση.
  Ποινή: Σε αντίθετη περίπτωση και μετά τον έλεγχο αποδεικτικών στοιχείων και της κρισιμότητας των φάσεων και του αγώνα η διοργάνωση σημειώνει προειδοποίηση ή ήττα στην ομάδα.

 4. Σε περίπτωση εκτέλεσης φάουλ δεν επιτρέπεται ο αμυντικός να στέκεται στην γραμμή της εστίας για να παρεμποδίσει την μπαλα.
  Ποινή: Σε αντίθετη περίπτωση και μετά τον έλεγχο αποδεικτικών στοιχείων και της κρισιμότητας των φάσεων και του αγώνα η διοργάνωση σημειώνει προειδοποίηση ή ήττα στην ομάδα.

 5. Οι παίκτες που δέχονται κόκκινη κάρτα
  Ποινή: χάνουν το δικαίωμα να αγωνιστούν στον επόμενο επίσημο αγώνα της ομάδας βάση προγράμματος (Matchday). Σε περίπτωση διπλής αγωνιστικής χάνουν το δικαίωμα συμμετοχής στον 1ο αγώνα της επόμενης αγωνιστικής (Ημέρας).

 6. Σε περίπτωση που αποσυνδέσει κάποιον παίκτη απο τον αγώνα πριν γίνει η σέντρα ή πριν το 15ο λεπτό ο προπονητής εχει δικαίωμα να ζητήσει επανάληψη αγώνα μέχρι δύο (2) φορές και το σκόρ παραμένει ως έχει, αρκεί ο αγώνας να διακοπεί και να ενημερωθεί άμεσα ο αντιπαλος προπονητής. Φροντίστε να είστε άμεσοι και σαφής στην αντίπαλη ομάδα για αποφύγη παρεξηγήσεων. 

 7. Σε περίπτωση που η ομάδα ΔΕΝ βρίσκεται την ακριβή ώρα του αγώνα βάση του επίσημου προγράμματος σε θέση να αγωνιστεί.
  Ποινή: Σημειώνεται ηττά 3-0 και της αφαιρείται ένας (1) βαθμός απο την γενική βαθμολογία.

 8. Σε περίπτωση που καμία ομάδα δεν ενημερώσει τους υπεύθυνους της διοργάνωσης για οποιοδήποτε πρόβλημα που εμποδίζει την έναρξη ή την ολοκλήρωση του αγώνα.
  Ποινή: Ο αγώνας καταγράφεται ισόπαλος με το σκορ 0-0 και οι 2 ομάδες δέχονται ποινή μείωσης ενός (1) βαθμού από την γενική βαθμολογία.

 9. Δεν επιτρέπεται η αποχώρηση της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα και η μη ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
  Ποινή ομάδας: Τιμωρείται με αποκλεισμό από την τρέχουσα σεζον και τα αποτελέσματα των αγώνων που έχει αγωνιστεί η ομάδα παραμένουν, οι εναπομείναντες αγώνες καταγράφονται 3-0 υπέρ των αντιπάλων.Τιμωρείται με αποκλεισμό απο τις ευρωπαικές διοργανώσεις της παρούσας και της επόμενης σεζον.
  Ποινή Προπονητή: Χάνει το δικαίωμα να αναλάβει τα καθήκοντα του προπονητή οποιασδήποτε ομάδας για τις επόμενες 3 σεζον και το δικαίωμα να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα ως παίκτης για τις επόμενες 2 σεζον. 
  Παίκτες: Θεωρούνται ως ελεύθεροι (Free Agents) την τρέχουσα σεζον.

 10. Σε περίπτωση που ο προπονητής δεν απαντήσει στην πρόσκληση του αντιπάλου και δεν δείξει ενδιαφέρον να αγωνιστεί.
  Ποινή προπονητή και βοηθού: Δέχονται την ποινή μόνιμου αποκλεισμού απο κάθε διοργάνωση της VGL eSports
  Ποινή ομάδας: H διοίκηση της ομάδας σε περίπτωση που δεν ενημερώσει τους υπεύθυνους του πρωταθλήματος Τιμωρείται με αποκλεισμό από την τρέχουσα σεζον και τα αποτελέσματα των αγώνων που έχει αγωνιστεί η ομάδα παραμένουν, οι εναπομείναντες αγώνες καταγράφονται 3-0 υπέρ των αντιπάλων.Τιμωρείται με αποκλεισμό απο τις ευρωπαικές διοργανώσεις της παρούσας και της επόμενης σεζον.
  Παίκτες: Θεωρούνται ως ελεύθεροι (Free Agents) την τρέχουσα σεζον.

 11. Συμμετοχή ΜΗ δηλωμένου παίκτη είτε παίκτη που δεν αγωνίζεται με το προσωπικό του προφιλ (PSN)
  Ποινή προπονητή: Δέχονται την ποινή μόνιμου αποκλεισμού απο κάθε διοργάνωση της VGL eSports
  Ποινή ομάδας: H διοίκηση της ομάδας σε περίπτωση που δεν ενημερώσει τους υπεύθυνους του πρωταθλήματος Τιμωρείται με αποκλεισμό από την τρέχουσα σεζον και τα αποτελέσματα των αγώνων που έχει αγωνιστεί η ομάδα παραμένουν, οι εναπομείναντες αγώνες καταγράφονται 3-0 υπέρ των αντιπάλων.Τιμωρείται με αποκλεισμό απο τις ευρωπαικές διοργανώσεις της παρούσας και της επόμενης σεζον.
  Ποινή παικτών: Οι παίκτες που δεν συμμετέχουν με το προσωπικό τους προφίλ δέχονται την ποινή μόνιμου αποκλεισμού απο κάθε διοργάνωση της VGL eSports.
  Παίκτες: Θεωρούνται ως ελεύθεροι (Free Agents) την τρέχουσα σεζον.

 12. Απαγορεύεται οτιδήποτε θεωρείται Glitch κατά την διάρκεια του αγώνα
  Ποινή: τιμωρείται με προειδοποίηση ή ποινή στον βαθμολογικό πίνακα μετά τον έλεγχο αποδεικτικών στοιχείων και της κρισιμότητας απο την διοργάνωση.

 13. Στο όνομα φανέλας (kitname και Known as) του παίκτη στο FIFA πρέπει να αναγράφεται το επίθετο του παίκτη και να ταιριάζει με το επίθετο του επίσημου λογαριασμού στο site VGL.
  Ποινή: Σε περίπτωση που το όνομα δεν ταιριάζει δεν καταγράφονται στατιστικά του παίκτη και η ομάδα δέχεται προειδοποίηση.

  ========================================================================================
  4.2.3 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΙ 
  Glitch είναι κάποια επιθετική η αμυντική ενέργεια όπου ο αντίπαλος λόγο σφάλματος του παιχνιδιού δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει.

  Η VGL βάση της προσαρμογής των αναβαθμίσεων των παιχνιδιών έχει δικαίωμα προσθήκης νέων κανόνων κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος οσο αφορά το Gameplay.

  Η VGL εχει κάθε δικαίωμα να δώσει παράταση ,να αναβάλει είτε να ορίσει επανάληψη σε αγώνες όταν το κρίνει αναγκαίο. 

  Η VGL eSports έχει κάθε δικαίωμα να προσαρμόσει τις ποινές μετά τον έλεγχο των αποδεικτικών στοιχείων και της κρισιμότητας της παράβασης.

  Ο Προπονητής και ο Manager είναι υπεύθυνος για την συμπεριφορά των παικτών της ομάδας εντός και εκτός αγώνα.
  Η VGL έχει το κάθε δικαίωμα μετά τον έλεγχο αποδεικτικών στοιχείων προειδοποίησης , αποβολής ή τιμωρίας αγωνιστικών είτε σε παίκτες είτε σε προπονητές σε περίπτωση που κρίνει ότι υπάρχει πρόβλημα συμπεριφοράς η δημόσιας προσβολής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αφορούν την διοργάνωση. 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

5.1. Στατιστικά

5.1.1 ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ
Οι ομάδες του πρωταθλήματος οφείλουν να ορίσουν επίσημο κανάλι στο Youtube όπου θα καταγράφουν τα στατιστικά και θα γίνονται οι ζωντανές αναμεταδόσεις των αγώνων.
Η ομάδα διαχείρισης στατιστικών του πρωταθλήματος έχει την ευθύνη μέσω των βίντεο στατιστικών να καταχωρεί τα στατιστικά των παικτών και των ομάδων.
Οι προπονητές των ομάδων οφείλουν να ελέγχουν την καταγραφή στατιστικών και να ειδοποιήσουν το αρμόδιο τμήμα σε περίπτωση έλλειψης ή λάθους.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Οι προπονητές οφείλουν να ελέγχουν τα ονόματα των παικτών του Roster τους καθ' όλη την διάρκεια της σεζον .
Το όνομα φανέλας (kitname και Know as) του παίκτη στο FIFA πρέπει να είναι το επίθετο του παίκτη και να ταιριάζει με το kitname που εχει δηλώσει ο παικτης στο επίσημο προφίλ του στο VGL.
Χρησιμοποιούμε το όνομα φανέλας για να προσθέσουμε στατιστικά στον παίκτη. Σε περίπτωση οπου ο παικτης αλλάξει πρεπει να ενημερώσει τους διαχειριστές αλλιώς χάνει τα στατιστικά του.

=============================================================

5.1.2 ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ 

 • Καταγραφή στατιστικών των παικτών και της ομάδας σε βίντεο στο YouTube.

 • Τοποθέτηση Link στον ιστότοπο στην συγκεκριμένη αγωνιστική μέσα στο χρονικό περιθώριο των 2 ωρών μετά την λήξη του αγώνα.

 • Καταγραφή Σκορ.

 • Καταγραφή MOTM σε περίπτωση νίκης .

 • Σε περίπτωση λήξης της προθεσμίας των 2 ωρών η ομάδα δέχεται προειδοποίηση.
  Με την συμπλήρωση τριών (3) προιδοποιήσεων αφαιρείται απο την ομάδα ένας (1) βαθμός απο τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος


=============================================================

5.1.3 Ο τιτλος του βίντεο πρέπει να αναγράφει.

1)Τα ονόματα των ομάδων (Home team vs Away team)

2)Το Matchday (MD8 ή MDC8) πρωτάθλημα και κύπελλο αντίστοιχα
Παράδειγμα: Omonoia vs Trivellato MD8

*Η ομάδα στατιστικών είναι υπεύθυνη να συλλέξει το βίντεο και να καταχωρήσει τα στατιστικά.

Οδηγός καταγραφής στατιστικων

5.2. Αξιολόγηση βάσει στατιστικών

5.2.1 Σύστημα αξιολόγησης παικτών

 • Οι παίκτες αξιολογούνται βάσει των στατιστικών τους και των επιτευγμάτων τους.
 • Για την κατοχύρωση κορυφαίων παικτών ανα σεζον ΔΕΝ υπολογίζονται οι αξίες παικτών (GIC) βάση στατιστικών των Playoff του κυπέλλου.
 • Οι αξίες παικτών (GIC) βάση στατιστικών των Playoff του κυπέλλου θα προστίθενται κανονικά στην αξία του
  παίκτη.

 

Αξιολόγηση για όλες τις θέσεις. 

 • Game Played / Συμμετοχή σε αγώνα 300 GIC
 • Goal / Γκολ 1000 GIC
 • Assist / Ασιστ 600 GIC
 • Keypass / Καθοριστική πασα 200 GIC
 • Hattrick / Χατρικ 300 GIC
 • MOTM /Κορυφαίος του αγώνα (απόφαση Manager νικήτριας ομάδας) 300 GIC
 • Pass completed / Ολοκληρωμένη πάσα 37,50 GIC
 • Pass failed / Αποτυχημένη πάσα -37,50 GIC
 • Yellow Card Κίτρινη κάρτα -150 GIC
 • Red Card / Κόκκινη καρτα -450 GIC
 • Own Goal / αυτογκόλ -50 GIC
 • Header Won / Κερδισμένη κεφαλιά 150 GIC
 • Header Lost / -100 GIC

 =============================================================

5.2.2 Επιπλέον Αξιολόγηση βάση θέσης παίκτη

Επιθετικοί και Μέσο επιθετικοί 
(ST/RS/LS/RF/LF/RW/LW) (CAM) 

 • Team no score / Οταν δεν σκοράρει η ομάδα -600 GIC
 • Header Won / Κερδισμένη κεφαλιά 150 GIC
 • Header lose / Χαμένη κεφαλιά -100 GIC
 

Κεντρικοί
(CM/LCM/RCM/RM/LM)

 • Team no score / Οταν δεν σκοράρει η ομαδα -600 GIC
 • Header Won / Κερδισμένη κεφαλιά 150 GIC
 • Header lose / Χαμένη κεφαλιά -100 GIC

Κεντρικοί Αμυντικοί και Αμυντικοί 
(CDM/RDM/LDM) (CB/LB/RB)
 • Clean Sheet / Όταν δεν δέχεται γκολ η ομάδα 500 GIC
 • Interception / Κλέψιμο 80 GIC
 • Tackle Won / Κερδισμενο τάκλιν 80 GIC
 • Header Won / Κερδισμένη κεφαλιά 150

 • Header lose / Χαμένη κεφαλιά -100
 • Clearence / Απομάκρυνση 80 GIC
 • Block / Μπλοκ 150 GIC
 • Goal Against / Καθε γκολ που δέχεται η ομαδα -400 GIC

 

Τερματοφύλακες
 • Save / Απόκρουση 250 GIC
 • Clean Sheet / Οταν δεν δέχεται γκολ η ομάδα 1000 GIC
 • Cross Caught / Επιτυχημένη έξοδος 100 GIC
 • Ball Stripped / Απομάκρυνση μπάλας 200 Gs
 • Goal Against / Καθε γκολ που δέχεται η ομαδα 400 GIC


*Το VGL εχει το δικαίωμα αλλαγής τιμών αξιολόγησης οποιαδήποτε στιγμή για την ισορροπία αξίας παικτών. Σε αυτην την περιπτωση ενημερώνονται όλες οι ομάδες.

5.3. Bonus αξίας παικτών
Η συνολική αξία κάθε παίκτη είναι ανάλογη με την αξιολόγηση της πορείας και των στατιστικών του παίκτη στο πρωτάθλημα. 

 

5.3.1 ΑΝΟΔΟΣ ΑΞΙΑΣ ΠΑΙΚΤΗ 

 • Κατάκτηση Πρωταθλήματος 500 GIC
 • Κατάκτηση Κuπέλλου / Τουρνουά 400 GIC
 • 2η θεση στο πρωτάθλημα / 300 GIC
 • 3η θέση στο πρωτάθλημα / 200 GIC
 • 4η θέση στο πρωτάθλημα / 100 GIC 

 • Κορυφαίος παίκτης της σεζον (MVP) 500 GIC
 • Βασικος καλύτερης 11αδας της σεζον 250 GIC
 • Αναπληρωματικος καλύτερης 11αδας της σεζον 200 GIC
 • Κορυφαίος παίκτης ανα θέση (GK,DEF,MID,ATT) 200 GIC
 • Κορυφαίος σε κατηγορία στατιστικών 150 GIC

*Τα συγκερκιμένα Bonus προστίθενται μετά την ανακοίνωση των κορυφαίων παικτών της σεζόν.

==========================================================

5.3.2 ΠΤΩΣΗ ΑΞΙΑΣ ΠΑΙΚΤΗ 

 • Η αξία του παίκτη μειώνεται στα ⅔ της αξίας του την συγκεκριμένη περίοδο σε περίπτωση που "σπάσει" το συμβόλαιο του ο Manager της ομάδας του στην μεταγραφική περίοδο.
 • Σε αρνητικά στατιστικά όπως λάθη, κόκκινη και κίτρινη κάρτα, λανθασμένες πάσες, μειώνεται η αξία του παίκτη. 

*Η αξία του παίκτη παραμένει ως έχει σε περίπτωση μεταγραφής 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: ΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

6.1. Μεθοδολογία πρωταθλήματος Road to Legends 11vs11

6.1.1 Το πρωτάθλημα αποτελείται απο μία (1) κατηγορία. 

6.1.2 Οι ομάδες αγωνίζονται εντός και εκτός έδρας με τον κάθε αντίπαλο βάση του επίσημου προγράμματος του πρωταθλήματος.

6.1.3 Οι 4 ομάδες που τερματίζουν στις τέσσερις (4) τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα υποβιβαζονται στην χαμηλότερη κατηγορία.


6.2. Μεθοδολογία κυπέλλου Road to Legends 11vs11

6.2.1 Χωρίζονται οι ομάδες βάση δυναμικότητας με κριτήρια την πορεία τους στην περασμένη σεζόν.

6.2.2 Γίνεται δημόσια κλήρωση στο κανάλι της διοργάνωσης όπου θα χωρίζονται οι ομάδες σε τέσσερις ομίλους βάση δυναμικότητας.

6.2.3 Στην φάση των ομίλων γίνονται αγώνες εντός και εκτός έδρας με την κάθε ομάδα του ομίλου.

6.2.4 Οι ομάδες που τερματίζουν στις δύο (2) πρώτες θέσεις του κάθε ομίλου  προκρίνονται στην φάση των οκτώ (8).

6.2.5 Στην φάση των οκτώ (8) εώς και τους τελικούς γίνονται αγώνες εντός και εκτός έδρας με τον αντίπαλο και θα μετράει μόνο η νίκη και ΟΧΙ η διαφορά τερμάτων. 

6.2.6 Σε περίπτωση ισοπαλίας στους αγώνες γίνεται τρίτος αγωνας και ο νικητής  προκρίνεται στην επόμενη φάση .

6.2.7 Η ομάδα που θα κατακτά το κύπελλο θα προκρίνεται στο Europa League αντί της όγδοης (8ης) θέσης του πρωταθλήματος ΜΟΝΟ σε περίπτωση που δεν έχει προκριθεί βάση της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος.

6.2.8 Ο Τρόπος κατανομής ζευγαριών στην φάση Knock out του Κυπέλλου γίνεται με την μέθοδο <<χιαστή>> ανάλογα την κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα του Κύπελλου στους ομίλους

1ος Α ομίλου με 2ος Β ομίλου
2ος Α ομίλου με 1ο Β ομίλου
1ος Γ ομίλου με 2ος Δ ομίλου

2ος Γ ομίλου με 1ο Δ ομίλου

6.3. Goal Difference (διαφορά τερμάτων)

Σε περίπτωση ισοβαθμίας των ομάδων στον βαθμολογικά πίνακα είτε σε Πρωτάθλημα είτε σε Κύπελλο η κατάταξη ορίζεται βάση των παρακάτω προυποθέσεων:

6.3.1
 Η διαφορά τερμάτων μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν στον βαθμολογικό πίνακα στους μεταξύ τους αγώνες.

6.3.2 Εφόσον τα τέρματα είναι ισόβαθμα τότε μετριέται η συνολική διαφορά τερμάτων σε άμυνα και επίθεση.

6.3.3 Εαν η συνολική διαφορά τερμάτων είναι ισόβαθμη τότε μετριέται η ομάδα με την καλύτερη επίθεση (Περισσότερα γκόλ).

6.4. Ιδιωτικά Συμφωνητικά (Συμβόλαια)

6.4.1 Σε περίπτωση ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ ομάδας και παίκτη θα πρέπει να κατατεθεί στην διοργάνωση για να ακολουθηθούν οι συγκεκριμένοι όροι όσον αφορά την διάρκεια του συμβολαίου.

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Για την διατήρηση της ποιότητας των πρωταθλημάτων Η VGL eSports έχει δημιουργήσει ηλεκτρονικό βιβλίο προειδοποιήσεων για συγκεκριμένες παραβατικές ενέργειες ομάδων και παικτών στο οποίο υπάρχει κοινή πρόσβαση.
Στο συγκεκριμένο ηλεκτρονικό βιβλίο καταγράφονται οι ενέργειες των ομάδων και των παικτών κατά των κανονισμών του πρωταθλήματος με λεπτομερή περιγραφή ύστερα απο έλεχγο αποδεικτικών στοιχείων.

 • Οι ομάδες σε περίπτωση καταγραφής τριών (3) κόκκινων προειδοποιήσεων δέχονται ποινή αφαίρεσης ενός (-1) βαθμού απο τον βαθμολογικό πίνακα.
 • Οι παίκτες σε περίπτωση καταγραφής δύο (2) κόκκινων προειδοποιήσεων δέχονται ποινή αποκλεισμού για τις 2 επόμενες αγωνιστικές της τρέχουσα σεζον.

*Η VGL eSports έχει το κάθε δικάιωμα να πάρει απόφαση βάση της κρισιμότητας του αγώνα ή της παράβασης και να τιμωρήσει απευθείας ομάδες με ποινή και ήττα χωρίς καταγραφή προειδοποίησης.

Παράδειγμα : Αγώνας που κρίνει οποιαδήποτε πρόκριση 

*Η VGL eSports έχει το κάθε δικάιωμα αποκλεισμού ομάδας ή παίκτη απο κάθε διοργάνωση στην περίπτωση που επαναλαμβάνονται παραβατικές ενέργειες απο τους ίδιους και επηρεάζουν αρνητικά την εταιρεία και την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ

ΟΔΗΓΟΣ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ VGL ESPORTS 

Οι ομάδες οφείλουν να έχουν επίσημο κανάλι στην πλατφόρμα του Youtube όπου θα υπάρχει η δυνατότητα ζωντανής αναμετάδοσης των αγώνων βάση του επίσημου προγραμματος των εκπομπών.


ΟΔΗΓΙΕΣ

 1. Στις 21:00 οι ομάδες οφείλουν να στέλνουν τις 11άδες στο κανάλι #live_broadcast (Discord Server) με φωτογραφία οπως ακριβώς στο παράδειγμα , (χρώματα, μέγεθος , ονόματα παικτών)
 2. Και οι δυο ομάδες οφείλουν να κάνουν ζωντανή μετάδοση του αγώνα.
 3. Μόλις ανοίξετε το Stream πρέπει να επιλέξετε unlisted απο τον υπολογιστή (οχι private αλλα unlisted)
 4. Στις ρυθμίσεις του ήχου στο FIFA πρέπει να κάνετε σίγαση τον Commentator και την μουσική και να ανεβάσετε στο μέγιστο τον ήχο του γηπέδου.
 5. Στις ρυθμίσεις του FIFA επιλέγετε να φαίνεται στον αγώνα το kitname του παίκτη και ΟΧΙ το PSN ID.
 6. Αμέσως μετα το τέλος του αγώνα πρέπει δείξετε τα Highlights και ύστερα τα στατιστικά (εκτός αν λήξει ισοπαλία)

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 11αδας: 

*Σε περίπτωση μη τήρησης των κανόνων η ομάδα δέχεται προειδοποίηση.

MARKETING GUIDELINES

Οι ομάδες υποχρεούνται να έχουν ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social media) ,να προωθούν και να δημοσιεύουν αναρτήσεις για την πορεία της ομάδας και την διοργάνωση με εικονικό υλικό και συγκεκριμένες αναφορές (Tag / Hashtag/ Logos) που ορίζει η διοργάνωση στα Marketing Guidelines των πρωταθλημάτων.

 

ΟΔΗΓΟΣ
1. Δημοσίευσεις στα Social Media (Facebook , Instagram, twitter) απο 2 εως 4 ώρες πριν την έναρξη του κάθε αγώνα.

2. Σε κάθε δημοσίευση θα πρέπει να περιελαμβάνονται Hashtag #VGL, VGLesports #(oνομασία του τουρνουά).

3. Όταν στην δημοσίευση υπάρχει αναφορά της VGL θα πρέπει να γίνει και mention/tag @VGL.

4. Οι δημοσιεύσεις δεν θα πρέπει να έχουν πάνω απο 6 - 7 hashtags, και τα 3 είναι σχετικά με την διοργάνωση (#VGLeSports , #Proclubs , #Fifa , #PS4)

5. Eφόσον μια ομάδα κάνει προώθηση δημοσίευσης "boost" καλό θα ηταν να ενημερώνεται η VGL για να τα προωθεί.

6. Οι ομάδες πρέπει να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και με την Διοργανώτρια αρχή μέσω κοινοποιήσεων, mentions, hashtags.

7. Πατήστε ΕΔΩ για να έχετε πρόσβαση στα λογότυπα των ομάδων και της διοργάνωσης VGL eSports.

Copyright © 2018 VGL eSports All Right Reserved. This website is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors.
Register
Remember Me
Forgot password