ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι κανόνες που έχει ορίσει η εταιρεία VGL eSports έχουν ως σκοπό την διατήρηση της ποιότητας και του επιπέδου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η μη τήρηση των κανονισμών της κοινότητας δύναται να οδηγήσει σε αποκλεισμό παικτών και μελών απο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας και των πρωταθλημάτων που διεξάγει.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: VGL Rulebook

Η Virtual Gaming Leagues έχει ως στόχο να φέρει εις πέρας την αποστολή για την δημιουργία και την εδραίωση του ηλεκτρονικού αθλητισμού σε Ελλάδα και Κύπρο βάζοντας ως βάση μια δίκαιη και ανταγωνιστική διοργάνωση.

Ήμαστε εδώ για να εξισορροπήσουμε τον χώρο του ηλεκτρονικού αθλητισμού, δίνουμε την δυνατότητα στην κοινότητα να καθορίσει την ανταγωνιστικότητα της διοργάνωσης.

Τα πρωταθλήματα είναι και ένας τρόπος δημιουργίας κοινότητας για παίκτες απο όλη την Ελλάδα και Κύπρο, την συμμετοχή τους σε ανταγωνιστικές διοργανώσεις και την επίδειξη των ταλέντων τους.

Ελπίζουμε να φιλοξενήσουμε όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις διοργανώσεις μας.

1.1 ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Όλοι οι παίκτες πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες συμπεριφοράς είτε βρίσκονται στην κοινότητα , στον ιστότοπο είτε στο πρωτάθλημα.

Ζητούμε κατά την διάρκεια των αγώνων να ακολουθούνται όλοι οι κανόνες που αναφέρονται στην επίσημη μεθοδολογία και να διεξάγονται δίκαιοι αγώνες.

Κατά την χρήση του ιστότοπου, ζητάμε να τηρούνται όλοι οι κανόνες που αναφέρονται στης μεθοδολογία συμπεριφοράς και να μην λαμβάνει μέρος η προκατάληψη ή η παρενόχληση τόσο στον ιστόπο όσο και στα μέσα κοινονικής δικτύωσης (social media).

Η παραβίαση οποιουδήποτε κανόνα που αναφέρεται σε αυτή τη σελίδα μπορεί να έχει ώς αποτέλεσμα μερικό η μόνιμο αποκλεισμό απο τις υπηρεσίες και τις κοινότητες της VGL.

Οι κυρώσεις που μπορούν να προέλθουν από την παράβαση κάποιου από τους κανόνες βρίσκονται στη διακριτική ευχέρεια της VGL.


1.1.1 - Η VGL έχει μηδενική ανοχή στην παρενόχληση. Σε περίπτωση που αποδειχθεί οτι κάποιος χρήστης παρενοχλεί κάποιον άλλον χρήστη δημόσια, θα ληφθούν πειθαρχικά μέτρα. Η VGL εμπλέκεται  σε εξαιρετικές περιπτώσεις εφόσον δεν είναι δημόσια, στόχος μας είναι η προστασία της κοινότητας μας.

1.1.2 - Επιτρέπεται ο χλευασμός και η μνησικακία, αλλά ΔΕΝ επιτρέπονται υβριστικοί χαρακτηρισμοι η οποιαδήποτε φυλετική, θρησκευτική, πολιτικη ή σεξουαλική επίθεση/διάκριση εναντίον οποιουδήποτε απο τα μέλη της κοινότητας μας. Κάθε παράβαση αυτού του είδους θα έχει ως αποτελέσμα την αναστολή πρόσβασης στον ιστότοπό αλλα και το αποκλεισμό συμμετοχής απο τα πρωταθλήματα. Η VGL διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει μόνιμα, χωρίς προειδοποιήση, την πρόσβαση στον ιστότοπο καθώς και στην κοινότητα στα Social Media οποιονδήποτε χρήστη ο οποίος παραβλέπει τους Κανόνες Συμπεριφοράς.

1.1.3 -  Όλα τα αιτήματα  υποστήριξης πρέπει να υποβάλλονται είτε σε κάποιον Community Manager της VGL είτε μέσω του Ticket System στον ιστότοπο και ΟΧΙ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

1.1.4 - Οι παίκτες που έχουν ιδιωτικό συμφωνητικό με την ΟΜΑΔΑ (ακολουθούνται οι όροι του συμβολαίου της ομάδας με τον παίκτη) και αποτυγχάνουν ή αρνούνται να παρεβρεθούν στους αγώνες παρότι έχουν δηλωθεί στο Roster της ομάδας τους, υπόκεινται σε απαγορεύσεις ανά σεζόν ή ακόμα και μόνιμη απαγόρευση εφόσον η ομάδα η ο προπονητής αναφέρουν το περιστατικό στην VGL μέσω του Ticket System. Ο καθέ παίκτης αναμένεται να εμφανιστεί και να αγωνιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

1.1.5 - Το πρωτάθλημα είναι ένα έργο που απαιτεί συνεχή παρακολουθήση , εάν κάποιος χρήστης έχει αποδεικτικά στοιχεία για κάποια παράβαση ενάντια ομάδας η παίκτη απο την VGL τότε υποχρεούται να στείλει στο αρμόδιο τμήμα μέσω ticket system έτσι ώστε να το εξετάσουν οι αρμόδιοι για αυτές τις υποθέσεις.

1.1.6 - Η Συκοφαντική δυσφήμιση του πρωταθλήματος και η αποπειρα προσέλκυσης ομάδων και παικτών για λογαριασμο ανταγωνιστικών πρωταθλημάτων απαγορεύεται αυστηρά.

1.1.7 -  Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης εντοπίσει την οποιαδήποτε αστοχία λογισμικού στον ιστότοπο, είναι καθήκον του να το αναφέρει το συντομότερο δυνατό στην ομάδα διαχείρισης της VGL. Τα μέλη και οι ομάδες οφείλουν να αναφέρουν στο αρμόδιο τμήμα της VGL μέσω ticket system πληροφορίες που αφορούν το παιχνίδι και οποιοδήποτε glitch/bug που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενάντια σε κάποια ομάδα .

1.1.8 - Η δήλωση ψεύτικων ή λανθασμένων στοιχείων κατά την εγγραφή ή τη διεξαγωγή των αγώνων απαγορεύεται αυστηρά.

1.1.9 - Οι λογαριασμοί χρηστών στον ιστότοπο είναι προσωπικοί. Για το λόγο αυτό, απαγορεύεται ο διαμοιρασμός λογαριασμών με τρίτους.

1.1.10 - Οι λογαριασμοί χρηστών στην κονσόλα του PS4 είναι προσωπικοί. Για το λόγο αυτό, απαγορεύεται ο διαμοιρασμός λογαριασμών με τρίτους. 

1.2 ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ | VGL ESPORTS

Όλο το προσωπικό της VGL αναμένεται να δείχνει σεβασμό σε όλους τους χρήστες ανά πάσα στιγμή.


Δεν επιτρέπεται στα μέλη του προσωπικού να χρησιμοποιήσουν καμία απο τις εξουσίες που παρέχει ο ιστότοπος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social Μedia) και Discord χωρίς την έγκριση της VGL και τον έλεγχο αποδεικτικών στοιχείων .

Εάν το προσωπικό νιώσει οτι κάποιος χρήστης ξεπέρασε τα όρια γίνεται αναφόρα στο αρμόδιο τμήμα.

Εάν το προσωπικό ή ο διαχειριστής καταχραστεί τις εξουσίες του, τότε πρέπει να αναφερθεί μέσω του Ticket System στο αρμόδιο τμήμα.

Εάν ο χρήστης έχει αποδεικτικά , τοτε θα διεξαχθεί τηλεσυνεδρία όπου ο χρήστης θα μπορεί να μοιραστεί το παράπονο του με την VGL για να βγεί η τελική απόφαση.

Το προσωπικό διαχειρίσης είναι η καρδία του πρωταθλήματος. Προσπαθήστε να δείξετε τον σεβασμό που σας δείχνουν.

1.3 ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ

Για να υποβάλετε παράπονο ή αναφορά κατά των κανονισμών, χρησιμοποιήστε το Ticket System που σας παρέχει η VGL στην πλοήγηση του ιστότοπου και έπειτα επίλεξτε το αρμόδιο τμήμα για να υποβάλετε την αναφορά σας. Ενημερώστε τους διαχειριστές του πρωταθλήματος, μέσω του Discord ή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media).

Στείλτε οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο , ηχητικό η οπτικό .

Copyright © 2020 VGL eSports All Right Reserved
Register
Remember Me
Forgot password

person

Login