Το VGL καλωσορίζει 3 νέες ομάδες και την AEK eSports στην 3η σεζον RTL

Μαζί με το νέο πρωτάθλημα, καλωσοριζουμε στο VGL και την είσοδο τεσσάρων νέων ομάδων και ενός πολύ μεγάλου ονόματος.

Η σεζόν ξεκινάει και βλέπωντας τις ομάδες ξεχωρίζει κάποιος και κάτι καινούργιο.Συγκεκριμένα οι GREEK FREAKZ FC,BBC GANG,VGL CYPRUS και φυσικά το μεγαθήριο που ονομάζεται ΑΕΚ.
Ένας σύλλογος που έχει γράψει με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού κάνει την εμφάνιση του στο χώρο του VGL με προπονητή τον GRIDINHO33.

Σε μια δήλωση του ο τεχνικός της ένωσης ανέφερε για το νέο εγχείρημα
"Για εμάς δεν είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχουμε σε κάποιο πρωτάθλημα αλλα η πρώτη φορά που μια μεγάλη ομάδα μας εμπιστεύτηκε για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Ξεκινάμε μία καινούρια προσπάθεια και σε κάθε αρχή όλες οι ομάδες έχουν φιλοδοξίες και όνειρα.
Πρέπει να υπάρχει διάθεση από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και όρεξη για δουλειά, από εκεί και πέρα τα καλύτερα θα έρθουν.
Η ομάδα βρίσκεται ακόμα στο αρχικό στάδιο. Είμαστε σε καλό δρόμο και θα είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος.
Γίνονται προσεκτικές κινήσεις και θέλουμε να πάρουμε παίκτες οι οποίοι έχουν όρεξη ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».Η GREEK FREAKZ FC με προπονητή τον VAPURE83 είναι μια φιλόδοξη και ικανή ομάδα.

ο προπονητής των ΦΡΙΚΙΩΝ ανέφερε
"Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας.καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες"Για πρώτη φορά στα χρονικά έχουμε μια κυπριακή ομάδα.Η VGL CYPRUS με προπονητή τον frigeo9 είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει δημιουργώντας ένα συμπαγές σύνολο.

Ο προπονητής των Κυπρίων δήλωσε "Είμαστε περήφανοι που θα διαγωνιστούμε στο πρωτάθλημα της VGL. Ευχόμαστε να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από την πρώτη μέχρι την τελευταία αγωνιστική!"
Η ομάδα με την οποία κλείνει ο χορός των νέων ομάδων είναι η BBC GANG.Μπροστάρης είναι ο FIFATHANOS που σκοπεύει σε μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωταθλήμα.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός της ομάδας ανέφερε
" Είναι η πρώτη μας συμμετοχή στο πρωτάθλημα του VGL οπότε σίγουρα αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο και κάτι δύσκολο για εμάς.Όπως είναι λογικό θα υπάρχουν καλύτερες ομάδες με περισσότερη εμπειρία από εμάς αλλά εμείς βάση της προετοιμασίας που έχουμε κάνει θα βάλουμε τα δυνατά μας για να έχουμε μια αξιοπρεπή εικόνα και πάνω από όλα να το διασκεδάσουμε"

Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και μακάρι να εκπληρώσουν όλες τους στόχους τους.
Όλος ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.