Πως θα ξεχωρισεις στα eSports – Greek Gaming Academy

Ένας τρόπος να πάρεις προβάδισμα στον ανταγωνιστικό χώρο των esports εάν θέλεις να φτάσεις πολύ ψηλά και να πετύχεις τους στόχους σου, είναι να είσαι καλά προετοιμασμένος τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Η Greek Gaming Academy με τα προγράμματά της περνά στην νοοτροπία των παικτών το κομμάτι της εκπαίδευσης, ανακοινώνοντας την έναρξη σεμιναρίων για τα Esports. H GGA θα παρέχει έκπτωση 20% σε κάθε εγγεγραμμένο της VGL εφόσον στην εγγραφή αναφέρει την VGL eSports.


Η Greek Gaming Academy ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2014 και υποστηρίζεται από τον Τεχνολογικής Κατεύθυνσης Εκπαιδευτικό Φορέα Clever-Net.Είναι ο πρώτος Εκπαιδευτικός Φορέας των Esports στην Ελλάδα και από τους πρώτους σε όλη την Ευρώπη.Απευθύνεται σε άτομα από 13 ετών και άνω. Η Ακαδημία (GGA) κρατώντας τον πήχη ψηλά, με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων παρέχει coaching και εκπαιδευτικά προγράμματα με εξειδικευμένους coaches και εισηγητές .Όλη η εκπαιδευτική γκάμα υποστηρίζεται διαδικτυακά.

· Coaching
· Training 13+
· Training 18+
· Ο ρόλος του Mindfulness στα Esports

Σεμινάριο “Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ MINDFULNESS ΣΤΑ ESPORTS”

Ένα σημαντικό σεμινάριο με την γνώση του οποίου ο καθένας ανεξαρτήτως ηλικίας και ειδικότητας, μπορεί να χαράξει την ασφαλέστερη διαδρομή προς την νίκη.

·

Διάρκεια προγράμματος: 6 ώρες
· Αρ. συμμετεχόντων: 8 άτομα
· Έναρξη : 05 Οκτωβρίου 2021 κάθε Τρίτη 20:00-21:00
· Λήξη: 09 Νοεμβρίου 2021
· Κόστος : 150€
· Δήλωση συμμετοχής στο email: info@greekgamingacademy.gr

η GGA θα παρέχει έκπτωση 20% σε κάθε εγγεγραμμένο της VGL εφόσον στην εγγραφή αναφέρει την VGL eSports.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ MINDFULNESS ΣΤΑ ESPORTS

Αρχικά το mindfulness το προσέγγισε ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης, John Kabat Zinn, ο οποίος στα τέλη του 1970 ανέπτυξε το πρόγραμμα Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR).Έκτοτε μέχρι σήμερα η τεχνική του mindfulness εφαρμόζεται σε πολλούς και διάφορους τομείς. Είναι μία πρακτική που εξασκεί την προσοχή μας στο παρόν, απομακρύνοντας καταστάσεις του παρελθόντος ή άγχη του μέλλοντος.Αποκτούμε καλύτερη συγκέντρωση και μεγαλύτερη επίγνωση σκέψεων, συναισθημάτων, αισθήσεων. Μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουμε κάθε κατάσταση με ανοιχτό μυαλό, αποδοχή και κατανόηση.

Μπορούμε καθημερινά να εξασκούμε τη συγκεκριμένη τεχνική σε οποιοδήποτε χώρο με βάση την εκπαίδευση που έχουμε λάβει.Με το mindfulness έχουμε χαράξει την ασφαλέστερη διαδρομή με στόχο τη νίκη. Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Γιάννης Αγκοπιάν (MSc in Social sciences of sport & psychology, Bachelor of Sport Management).Διαθέτει εργασιακή εμπειρία στην ολιστική προπονητική, συντονισμό έργων, εκπαίδευση και coaching ενηλίκων και ανηλίκων.

Leave a Reply

en_USEnglish

ARE YOU IN?

Subscribe to keep updated for the next News & Tournaments!