Εναρξη συνεργασιας ΕΠΟ – VGL eSports

Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τα eSports έχουν την τιμητική τους τις τελευταίες ημέρες, μετά το Νομοσχέδιο που πέρασε στην βουλή για την αναγνώριση των eSports ως άθλημα ακολούθησε η ανακοίνωση της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (ΕΠΟ) για την συνεργασία της με την εταιρεία VGL eSports .

Η VGL eSports δραστηριοποιείται στον χώρο αυτό από το 2014 και δείχνει να θέτει υψηλούς στόχους στον ηλεκτρονικό αθλητισμό με σκοπό την επισημοποίηση των πρωταθλημάτων και την βελτίωση του επιπέδου των αθλητών όπως δήλωσε πρόσφατα ο Founder της εταιρείας Μάκης Τογανίδης.

Σύντομα θα ανοίξουν οι εγγραφές για τους παίκτες που θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο FIFA22 για να εκπροσωπήσουν την Εθνική μας ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα eNation Series υπο την αιγίδα της UEFA.

Αναμένουμε να μάθουμε και το πλάνο της Ελληνικής ομοσπονδίας για το επίσημο Κύπελλο Ελλάδος που θα διεξαχθεί την επόμενη σεζόν με την συμμετοχή των ποδοσφαιρικών ομάδων.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ:

‘’ΕΠΟ ???????: Έναρξη συνεργασίας με ??? ???????

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με την ??? ???????. Η ??? δραστηριοποιείται στον χώρο του ηλεκτρονικού αθλητισμού (???????) και τη διεξαγωγή επαγγελματικών ψηφιακών πρωταθλημάτων.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας θα διεξαχθούν τουρνουά για την επιλογή των κορυφαίων Ελλήνων παικτών στο βιντεοπαιχνίδι ???? για την εκπροσώπηση της Εθνικής μας ομάδας στο ????? ??????? ?????? ????, καθώς επίσης για πρώτη φορά το ?Κύπελλο Ελλάδας.

Leave a Reply

en_USEnglish

ARE YOU IN?

Subscribe to keep updated for the next News & Tournaments!