Κληρωση ομιλων eNations Tournament

Την Τρίτη στις 20:00 πραγματοποιήθηκε σε ζωντανή μετάδοση απο το επίσημο κανάλι της Εθνικής Ελλάδος με παρουσιαστή τον ιδρυτή της VGL eSports Μάκη Τογανίδη, η κλήρωση για την φάση των ομίλων του τουρνουά για την επιλογή eΑθλητών που θα μας εκπροσωπήσουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα FIFAe Nations CUP.

Προηγήθηκε συνέντευξη απο τον Μιχάλη Ζολώτα, εκπρόσωπο του γραφείου τύπου της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας σε τρείς εκ των 72 αθλητών που θα αγωνιστούν για να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ της Εθνικής ομάδας.

Οι καλεσμένοι Θοδωρής Ριζάς, Κωνσταντίνος Γκόγκας και Γιώργος Γιαννούλας εκτός των άλλων ανέφεραν για την κλήρωση για τα προκριματικά των ομίλων του eNations CUP οτι χρειάζεται προσοχή στην Τουρκία, Νορβηγία, Βουλγαρία και το Λουξεμβούργο λόγω του πολύ καλού ροστερ που διαθέτουν, ενώ ευνοϊκό είναι το πρόγραμμα με την Εθνική μας ομάδα να κάνει πρεμιέρα απέναντι στην Βόρειο Ιρλανδία που θεωρείται εύκολος αντίπαλος.

Συζητήθηκε η εξέλιξη των eSports στην Ελλάδα, ποιες οι διάφορές μας με το εξωτερικό και αν οι γονείς πρέπει να στηρίζουν όποια προσπάθεια πάνω σε αυτόν τον τομέα.

Την Πέμπτη στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η φάση των ομίλων και την παρασκευή η φάση των 16 σε σειρά Best of 2 για την επιλογή των κορυφαίων αθλητών. Στις 19 και 20 Μαΐου οι εκπρόσωποι της Εθνικής μας ομάδας θα αγωνιστούν σε Mode 2vs2 στα προκριματικά για το παγκόσμιο πρωτάθλημα απέναντι σε Τουρκία, Νορβηγία, Μολδαβία, Βόρειο Ιρλανδία, Βουλγαρία και Λουξεμβούργο.
Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις 4 πρώτες θέσεις θα πάρουν την πρόκριση, ενώ η 5η και 6η θέση θα αγωνιστούν σε Bracket 2ης ευκαιρίας για την πρόκριση.

Leave a Reply

en_USEnglish

ARE YOU IN?

Subscribe to keep updated for the next News & Tournaments!