Τι χρειαζεται ενας gamer για να ειναι καλος

Στο κοντινό παρελθόν, έρευνα της “PayPal” και της “Super Data” για τα ηλεκτρονικά αθλήματα, έδειξε ότι οι Έλληνες αγαπούν τα eSports περισσότερο σχεδόν από κάθε Ευρωπαίο! Ακόμη κ αν κάποιος το θεωρήσει υπερβολή, το βέβαιο είναι ότι ο Έλληνας είτε ως gamer είτε ως θεατής και αγαπά και υποστηρίζει τον ηλεκτρονικό αθλητισμό. Οι αγορές τις χρονιές ’20, ’21, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Ο εγκλεισμός λόγω Covid επαναπροσδιόρισε τη σχέση του gamer με το παιχνίδι απογειώνοντας τις ηλεκτρονικές αγορές.  

Όμως εκτός από καλό εξοπλισμό τι χρειάζεται ένας gamer για να είναι καλός??

Η Greek Gaming Academy (GGA), γνωρίζει, φροντίζει και συστήνει πως ένας gamer μπορεί να αναπτύξει τις δεξιότητες που ήδη έχει. Πως μπορεί να γίνει από μέτριος καλός και από καλός καλύτερος.

Εκπαίδευση και coaching είναι το κλειδί της επιτυχίας για τον gamer που θέλει να εξελιχθεί.

Δίπλα στην GGA ο gamer μαθαίνει τι σημαίνει καλή ψυχολογία, σωστή διαχείριση και αντιμετώπιση καταστάσεων (mindfulness), καλή διατροφή, καλή σωματική κατάσταση αλλά και σωστή αποκατάσταση. Μαθαίνει να προγραμματίζει, να θέτει στόχους και παράλληλα να σχεδιάζει εναλλακτικά σενάρια για κάθε ενδεχόμενο. Εκπαιδεύεται και αποκτά εφόδια για την εσαεί παρουσία του στον χώρο των Esports ακόμη και μετά την ενεργό του δράση ως gamer.

Από την GGA

16.11.21

Leave a Reply

en_USEnglish

ARE YOU IN?

Subscribe to keep updated for the next News & Tournaments!