Επιστροφη στην αγωνιστικη δραση

“🔥🏀 ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ GAMING ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ! 🏀🔥

Ετοιμάσου να βάλεις φωτιά στον εικονικό αγωνιστικό χώρο, καθώς η Φοιτητική Gaming κοινότητα ΟΠΑΠ Unileague σου προτείνει ένα επικό τουρνουά NBA2k!

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την φοιτητική gaming κοινότητα ΟΠΑΠ Unileague με NBA2k. Κάνε την εγγραφή σου χωρίς κόστος συμμετοχής, επέλεξε την αγαπημένη σου ομάδα και παίξε για να κερδίσεις μεγάλα έπαθλα.

🔸 Θα διεξαχθούν 2 αυτοτελή online προκριματικά τουρνουά 1vs1, double elimination με Loser bracket και οι 2 παίκτες απο κάθε τουρνουά κερδίζουν την πρόκριση στο Final 4.

🔸 Oι παίκτες που θα αποκλειστούν θα πάρουν μέρος αυτόματα σε κλήρωση για δωροεπιταγές αξίας 250€ εφόσον έχουν ολοκληρώσει τους αγώνες τους.

🔸 Οι παίκτες έχουν δικαίωμα συμμετοχής και στα 2 προκριματικά τουρνουά εκτός αν έχουν προκριθεί.

⬇️ 𝚫𝚮𝚲𝛀𝚺𝚬 𝚺𝚼𝚳𝚳𝚬𝚻𝚶𝚾𝚮 ⬇️

Μεγάλα έπαθλα, Challenges που θα δοκιμάσουν τα όριά σου, και Giveaways που θα κάνουν την εμπειρία σου ακόμα πιο αξέχαστη! Επέλεξε την αγαπημένη σου ομάδα, γίνε ο MVP της κοινότητας, και κατέκτησε τον τίτλο του πραγματικού βασιλιά του virtual μπάσκετ!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
🔹 1ο τουρνουά 1 & 2 Δεκεμβρίου
🔹 2ο τουρνουά 8 & 9 Δεκεμβρίου
🔹 Final Four 15 Δεκεμβρίου

Με την εγγραφή σου, μπαίνεις αυτόματα σε κλήρωση για πλούσια δώρα που θα σε κάνουν να ανυπομονείς για κάθε νέο παιχνίδι!

Μη χάσεις την ευκαιρία! Κάνε τώρα την εγγραφή σου και ετοιμάσου για το πιο απίθανο gaming ταξίδι της ζωής σου!

en_USEnglish

ARE YOU IN?

Subscribe to keep updated for the next News & Tournaments!