Μονομαχιες στην κοινοτητα και δυο Final 4

Έφτασε η στιγμή να μάθουμε ποιός είναι το “αφεντικό” στο FIFA.
Η φοιτητική gaming κοινότητα ΟΠΑΠ Unileague, πρότεινε αρχές Ιανουαρίου το τουρνουά ηλεκτρονικού ποδοσφαίρου και αρκετοί δέχθηκαν την πρόκληση να ανταγωνιστούν για το μεγάλο έπαθλο και να δούμε ποιός είναι στην πράξη ο κορυφαίος παίκτης αυτή την στιγμή σε PS4 και CrossPlay.

Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 4 προκριματικά Knockout τουρνουά για να βγουν η τελικές τετράδες των Final 4 σε Ps4 και Crossplay που θα διεξαχθούν Παρασκευή 10 και Σαββάτο 11 Φεβρουαρίου. Ο Κωνσταντίνος Γκόγκας, εκπρόσωπος της eΕθνικής ομάδας στο FIFAe Nations CUP ήταν αυτός που ξεχώρισε καθώς πήρε την νίκη/πρόκριση και στα 2 τουρνουά έχοντας μάλιστα το αήττητο στις σειρές αγώνων της διοργάνωσης. Άλλος ένας παίκτης της eΕθνικής ομάδας ο Πάρης Τσιγαρίδης νικητής της πρώτης σεζόν κατέκτησε την πρώτη θέση και πήρε το εισιτήριο για το Final 4 του CrossPlay με αήττητο στις σειρές αγώνων. Ο Μάνος Λυριντζάκης συμπλήρωσε την 4άδα των νικητών κατακτώντας την πρώτη θέση στο 2ο προκριματικό του Ps4. Ανδρεόπουλος, Γιαννούλας, Γκούβας και Κράγκαρης πήραν τα εισιτήρια για τα Final 4 κατακτώντας τις δεύτερες θέσεις στα προκριματικά.


Κατά την διάρκεια της 2ης σεζόν παρακολουθήσαμε τον Streamer Fragbot σε ποδοσφαιρικά Challenge όπου μέλη της κοινότητας είχαν την δυνατότητα να προβλέψουν την κατάληξη τους και να κερδίσουν δωροεπιταγή 30€! Οι θεατές έχουν την δυνατότητα μέχρι την διεξαγωγή των Final 4 να συμμετέχουν στα Giveaway της κοινότητας γράφοντας σχόλιο στα Video ΟΠΑΠ Unileague και να μπουν σε κλήρωση για δωροεπιταγές συνολικής αξίας 320€.

Σχολιάστε στο βίντεο “opap unileague” να πάρετε μέρος στο Giveaway

Leave a Reply

en_USEnglish

ARE YOU IN?

Subscribe to keep updated for the next News & Tournaments!