Δυναμικη επιστροφη της κοινοτητας ΟΠΑΠ UNILEAGUE

Η κοινότητα ΟΠΑΠ Unileague επέστρεψε δυναμικά με νέες προκλήσεις για φοιτητές και σπουδαστές!!!

Δυνατός ο ανταγωνισμός στο τουρνουά 1vs1 Club mode που προτείνει ο ΟΠΑΠ Unileague στην κοινότητα, με τους παίκτες να μάχονται για μια θέση στο FINAL 4. Έχουν ολοκληρωθεί οι πρώτες προκριματικές φάσεις για PS4 και CrossPlay με τους eΑθλητές της Εθνικής ομάδας Πάρη Τσιγαρίδη και Κωνσταντίνο Γκόγκα να κερδίζουν τις πρώτες θέσεις και το έπαθλο των προκριματικών απέναντι στους Χρήστο Γκούβα και Νίκο Ανδρεόπουλο με συνολικό σκόρ 7-4 και 7-6 αντίστοιχα. 

Αναμένουμε στην συνέχεια τους 2ους και τελευταίους προκριματικούς γύρους που θα διεξαχθούν 27 Ιανουαρίου (PS4) και 3 Φεβρουαρίου (Cross Play) όπου θα δώσουν τα 2 τελευταία εισιτήρια για τις τελικές 4άδες των Final 4, εκεί όπου οι παίκτες θα ριχτούν στην μάχη για το μεγάλο έπαθλο.

Οι εγγραφές είναι ακόμα ανοιχτές σε PS4 και CrossPlay και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ακολουθώντας το κουμπί ΕΓΓΡΑΦΗ.


Στην  κοινότητα ΟΠΑΠ Unileague δεν βγαίνεις νικητής μόνο μέσα από τα τουρνουά που προτείνουμε στο ηλεκτρονικό ποδόσφαιρο, αλλά μπορείς να συμμετέχεις στα Challenges και τα Giveaway που πραγματοποιούνται στο Youtube μέσω του Streamer Fragbot.

Τα μέλη της κοινότητας έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ έαν επιλεχθούν στην κλήρωση εφόσον έχουν σχολιάσει στο βίντεο με το Challenge της εβδομάδας. Επίσης οι συμμετέχοντες των Challenges σε περίπτωση νίκης κερδίζουν δωροεπιταγές αξίας 30 ευρώ για το κατάστημα της επιλογής τους.

Δήλωσε συμμετοχή γράφοντας στα σχόλια “opap unileague”

Leave a Reply

en_USEnglish

ARE YOU IN?

Subscribe to keep updated for the next News & Tournaments!