Με ανατροπη ο νικητης του τελικου

Ο πρωταθλητής με την ομάδα Cometas FC του ΟΠΑΠ Unileague 5×5 Βασίλης Χατζηβλασίου και ο Βαγγέλης Μονέ που συμμετέχει στο τουρνουά FIFA22 1vs1 ήταν οι καλεσμένοι της Κυριακάτικης εκπομπής που παρουσιάζουν οι Σωτήρης “Fragbot” Τσίφκας και Μάκης “Pasateboss” Τογανίδης. Ο Βασίλης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η συμμετοχή τους στο ΟΠΑΠ Unileague 5×5 είναι ένα παράθυρο απο την καθημερινότητα τους για να “ξεσκάνε” και να βρίσκεται η παρέα μεταξύ τους και ότι το ζήσανε σαν επαγγελματίες αθλητές κατά την διάρκεια του τουρνουά.
Ο Βαγγέλης Μονέ ανέφερε για το τουρνουά FIFA22 1vs1 οτι χάσεις κερδίσεις κερδισμένος βγαίνεις απο μια τέτοια διοργάνωση λόγω της εμπειρίας που αποκτάς αντιμετωπίζοντας τόσο άξιους eΑθλητές. Επίσης πρόσθεσε ότι αρκετό καιρό περίμενε η φοιτητική κοινότητα μια τέτοια οργανωμένη κίνηση όπως το ΟΠΑΠ Unileague eSports Community για μπορέσουν οι φοιτητές & σπουδαστές να ανταγωνίζονται στο αγαπημένο τους Game.

Ακολούθησε GIVEAWAY με τους παρουσιαστές να προσφέρουν στο κοινό 4 μονοήμερες προσκλήσεις για το Gameathlon event που θα διεξαχθεί 2-3 Ιουλίου στο Tae kwon do παλαιού Φαλήρου και το ποδοσφαιρικό παιχνίδι FIFA23.


Στην συνέχεια παρακολουθήσαμε τους 2ους τελικούς των προκριματικών του τουρνουά FIFA22 1vs1 όπου συνεχίζουν να μας εντυπωσιάζουν οι φιναλίστ. Γιάννης Βασαλάκης και Βασίλης Δαλκερανίδης βρέθηκαν αντιμέτωποι σε μια εντυπωσιακή σειρά 2 αγώνων. Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο την εντυπωσιακή αναμέτρηση μεταξύ των 2 φιναλίστ.


Leave a Reply

en_USEnglish

ARE YOU IN?

Subscribe to keep updated for the next News & Tournaments!