Το Grand finale που δινει 1.100€

Βρισκόμαστε μετά απο 4 προκριματικά τουρνουά στο Final stage της διοργάνωσης που μοιράζει στους νικητές 1.100€.
Στα ημιτελικά άξια έφτασαν οι 3 συμπαίκτες της επίσημης Εθνικής Ελλάδος ηλεκτρονικού ποδοσφαίρου Γιώργος Γιαννούλας (Its_G1ant), Πάρης Τσιγαρίδης (xDirectional) και Ντίνος Γκόγκας (xNtinospas) που φέτος θα έλεγε κανείς ότι ήταν μια ονειρεμένη χρονιά για τους ίδιους καθώς πρωταγωνίστησαν στα μεγαλύτερα Event της χώρας και εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα eNations CUP. O παίκτης που συμπλήρωσε την 4αδα των ημιτελικών ήταν ο Βαγγέλης Μολές (Molesfifa) .

Μετά απο συναρπαστικές σειρές ημιτελικών παρακολουθήσαμε παρέα με τον Δημήτρη Μπερτάχο όπου μας μίλησε για την επιστροφή του στην Competitive eSports σκηνή, τον μεγάλο τελικό με δύο απο τους κορυφαίους eΑθλητές της φετινής χρονιάς Γιώργος Γιαννούλας (Its_G1ant) και Πάρης Τσιγαρίδης (xDirectional) όπου αγωνίστηκαν για το μεγάλο έπαθλο της διοργάνωσης και τον μικρό τελικό ανάμεσα στους Ντίνος Γκόγκας (xNtinospas) και Βαγγέλης Μολές (Molesfifa).

Προηγήθηκε η εκπομπή OPAP Unileague eSports Show με τους Σωτήρη Τσίφκα και Μάκη Τογανίδη να μοιράζουν για ακόμη μια φορά πλούσια δώρα και με καλεσμένους τον Μάνο Λυριντζάκη και David Chromik να κοντράρονται σε ποδοσφαιρικό κουίζ .
Leave a Reply

en_USEnglish

ARE YOU IN?

Subscribe to keep updated for the next News & Tournaments!